SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyagücü Farklı Kazandı

0
Güncellendi - 2017-09-06 16:04:27
Malatyagücü Farklı Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatyagücü Futbol kulübü (İnönü Üniversitesispor) yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Evkur Yeni Malatyaspor U19 oynadığı hazırlık karşılaşmasını 5-1 kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Malatya’da sürdüren kırmızı beyazlılar, Yeşiltepe’de Evkur Yeni Malatyaspor’un U19 takımıyla bir hazırlık karşılaşması oynadı. TFF’nin sitesinde adı İnönü Üniversitesispor olarak geçen Malatyagücü Futbol Kulübü, hazırlık karşılaşmasını takımın yeni transferi Eray Baba (4) ve Cihat’ın kaydettiği gollerle 5-1 kazandı.

Takımın teknik sorumlusu Murat Kurt, takım olarak sezon başına kadar hazır hale gelmek için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Kurt, yeni sezon hazırlıklarını Malatya’da sürdürdüklerini hatırlatarak, “Eksiklerimiz var ancak çalışmalarımız gayet verimli geçiyor. Sezon ay sonunda başlayacak. Bizde o zaman kadar hazır hale gelmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Hazırlık karşılaşmalarında takımın durumu daha iyi gördüklerini ifade eden Kurt, şunları söyledi: “Tabi hazırlık karşılaşmaları ölçü değildir ancak biz takımımızın durumunu görmek açısından hazırlık karşılaşmalarını önemsiyoruz. Sezonun başlamasına kısa bir süre kaldı. Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Sezon başlangıcına kadar hazır hale gelmeyi umuyoruz.”

Kurt, Pazar günü Elazığ ekibi Hankendispor ile bir hazırlık karşılaşması oynayacaklarını belirterek, “Sezon hazırlıklarımız kapsamında tempomuzu artırdık. Çalışmalarımız gayet verimli geçiyor. Oynayacağımız hazırlık karşılaşmalarıyla da eksiklerimizi görüp, sezona en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız