SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyagücü'nden Gol Yağmuru

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup ekiplerinden Malatyagücü Futbol kulübü (İnönü Üniversitesispor), Malatya’da oynanan hazırlık karşılaşmasında Elazığ ekibi Grup Merkez Hasar Hankendispor’u 6-0 mağlup etti.

BAL Ligi için iddialı bir kadro kuran ve yeni sezon hazırlıklarını Malatya’da sürdüren Malatyagücü Futbol Kulübü, Yeşiltepe’de BAL Ligi’ne yeni yükselen Elazığ ekibi Grup Merkez Hasar Hankendispor ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. Teknik direktör Murat Kurt’un bütün oyuncularına şans verdiği karşılaşmayı kırmızı beyazlılar 6-0 kazandı. Malatyagücü Futbol Kulübü’nün gollerini Engin Yıldız (2), Eray Baba (2), Önder Göldağ ve Yasin Baturay kaydetti.

Kulübün sportif direktörü Aziz Yiğit, hazırlık maçlarının ölçü olmadığını ancak yeni sezona hazırlık aşamasında hazırlık karşılaşmalarıyla eksiklerini tespit ettiklerini belirtti.

Yiğit, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini aktararak, “Hazırlıklarımızı uzun süredir Malatya’da sürdürüyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımız çerçevesinde hazırlık karşılaşmaları da oynuyoruz. Tabi takımımızın durumunu görmek açısından hazırlık karşılaşmalarını önemsiyoruz. Sezon hazırlıklarımız çerçevesinde BAL Ligi’nin yeni ekibi Elazığ Grup Merkez Hasar Hankendispor ile bir hazırlık karşılaşması oynadık. Hocamız bütün futbolcularımıza şans vererek, performanslarını yakından gördü. Bizim adımıza güzel bir hazırlık karşılaşması oldu. İyi mücadele ettiğimiz hazırlık karşılaşmasını 6-0 kazandık” dedi.

Sezon hazırlıklarının yoğun tempoda sürdüğünü ifade eden Yiğit, “Ligin başlamasına iki hafta gibi kısa bir süre kaldı. Bu süre zarfında eksiklerimizi giderip, lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcular yoğun tempoda hazırlıklarını sürdürüyor. İyi bir takımımız var, iyi hazırlanıyoruz ve lige iyi başlamak istiyoruz. Kalan süreyi de en iyi şekilde değerlendirip, lige hazır bir şekilde başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız