SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MalatyaHaber, ''Mutlu Yıllar, Diler''...

A- A+ PAYLAŞ

2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kaldı. 2008 tüm ulusumuza daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin.

Yeni bir yıldan en büyük beklenti bize daha çok sevgi ve mutluluk getirmesi olmalıdır. Ne de olsa "mutluluk" hayatın ayrıntılarında gizlidir. Sevgi ve mutluluk basit ama değerli, küçük ama sımsıcak ayrıntıların altında yatan çok değerli iki hazinedir. Onları bulup çıkartmak için aslında her gün yeni bir yıl, her gün yeni bir başlangıç sayılır. Tek yapmanız gereken resmin tamamına bakıp ayrıntıları görebilmek ve gerçek sevginin, mutluluğun peşinden gitmek.

Tüm "MalatyaHaber" dostlarına, iyi yıllar diliyoruz...

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız