SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MalatyaHaber ve Üslup..!

A- A+ PAYLAŞ

MalatyaHaber’in değerli okurları;

Yerel seçimler için takvim işlemeye başladı… Ve sizler,
“Malatya Platformu”nda görüşlerinizi yazıyorsunuz.. Ancak, bize gelen, önemli bir bölümü de yayına konulmayan çok sayıda mesaja baktığımızda, geçmişten günümüze kadar süre gelen, siyasetin bozulan üslubu ne yazık ki, görüşlerinize de yansımış durumda…!

Siyasette insan ilişkileri ve üslubun önemi tartışılmaz.
Demokrasinin vazgeçilmez kurumları olan siyasi partiler arasında rekabetin olması doğaldır. Bu rekabet ortamı içinde siyasi partiler, birbirlerinden ayrılma noktalarını belirleyen farklı fikirleri, farklı bakış açıları ve çözüm yollarını halkımıza iletirler. Böyle bir ortam içinde halkımız partiler hakkında bir kanaat sahibi olur.

Ancak, bu kanaat bir başkasına hakaret hakkını hiçbirimize vermez…

Yakın siyasi tarihte de görüldüğü gibi, siyasette kavgacı üslup kanaatleri olumsuz etkilemiştir. Bu üslubun fikirden yoksun, sadece suçlayıcı ve saldırgan mahiyeti, siyasi hayatımızın belirli bir kaliteyi kazanmasına da engel olmuştur. Böyle bir sonuçtan karlı çıkılmadığı da bir vakıadır.

Bu bağlamda, “Malatya Platformu”, hakaret – küfür ve bir partinin propaganda alanı değildir… Bu sitenin editörlerini küçümseyip farklı farklı isimlerle yazarak aldatabileceğinizi düşünseniz de biz yine de üslubunuza dikkat etmenizi rica ediyoruz…
Saygılarımızla…

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız