SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Adaylarla Birlikte

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde farklı partilerden milletvekili adayı olan Malatya kökenli siyasetçiler, verilen bir toplantıda biraraya geldiler.

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) tarafından düzenlenen toplantıya ilişkin, bu kuruluşun basın bülteni şöyle:

"Malatyalı İş Adamları Derneği’nin 2011 genel seçimleri dolayısıyla düzenlediği vekil adayları toplantısı 14 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirildi. İstanbul’daki Malatyalı vekil adaylarının Malatyalı iş adamları ile buluşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıda parti ayrımı yapılmaksızın Malatyalı tüm adaylara söz hakkı verildi.

Bir sivil toplum kuruluşu olarak siyasi partiler üstü; tarafsızlık politikasını kendine şiar edinen MİAD, bu anlayışla Malatyalı liyakat sahibi vekil adaylarına destek vermektedir. Holiday Inn Airport Otel’de düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AKDAŞ Malatya’ya hizmet eden ve hizmet edecek adayların yanlarında olduklarını vurguladı. AKDAŞ:”Siyasi partiler arasında bir taraf değiliz. Ama Malatyalı adaylar için tarafız. Hangi partide olursa olsun liyakat sahibi adaylarımıza destek vermeyi görev kabul ediyorum. Bu seçimlerde ne yazık ki Malatyalı adaylarımızın sayısı çok az. Bu konudan rahatsızlık duyuyorum. Malatyalı lider karaktere sahip özellikteki adayların mecliste temsili için birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum.”dedi.

AKDAŞ’ ın konuşması sonrası vekil adayları söz aldı.İlk olarak CHP’nin en genç vekil adayı Sayın Derya EKŞİ kürsüde konuşmasını yaptı.Sonrasında Demokrat Parti adayı Sayın Osman YILMAZ ,Has Parti adayı Sayın Yusuf YILDIZ, AK Parti adayı Sayın Üzeyir İLBAK,CHP adayı Mevlüt ASLANOĞLU konuşmalarını yaptılar.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman ÇAĞRICI ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz YENİAY da toplantıda katılımcılara hitap etti. Toplantı sonunda salondan söz almak isteyenler sırayla kürsüye davet edilerek görüş ve düşüncelerini katılımcılarla paylaşma imkânı buldular."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız