SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Aile Kaza Geçirdi, 1 Ölü 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-06-10 18:03:06
Malatyalı Aile Kaza Geçirdi, 1 Ölü 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan Zonguldak'a gitmekte olan Malatyalı ailenin otomobili Amasya'da kaza geçirdi; 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Samsun yönüne giden Hüseyin Bıçakçı (52) idaresindeki 52 K 5814 plakalı kamyon, Güvemözü köyü mevkisinde ineğe çaptı. Bu sırada, aynı yönde seyreden Yasin Yaşar'ın (54) kullandığı 44 FU 521 plakalı otomobil de aynı ineğe çarparak devrildi.

Otomobil sürücüsü Yasin Yaşar kaza yerinde hayatını kaybetti, aynı araçtaki eşi Yüksel (50), oğlu Selahattin (30), gelini Rukiye (24) ile torunu Yağmur Yaşar yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Gümüşhacıköy Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yüksel ile Rukiye Yaşar, Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesine sevk edildi.

Araçların çarptığı inek ise telef oldu.

TIR DEVRİLDİ..

Bu arada Malatya-Sivas Karayolu'nda gübre yüklü bir TIR'ın devrilmesi sonucu sürücü yaralandı.

iha'nın haberine göre; Malatya-Sivas Karayolu 20. kilometresinde yaşanan kazada gübre yüklü bir TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada yaralanan ismi öğrenilemeyen sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle duble yolun bir şeridinde kontrolü trafik akışı sağlandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

BİR TIR DAHA..

Malatya-Kayseri Karayolu'nda da lastiği patlayan TIR, kontrolden çıkarak devrildi. Devrilerek duran TIR'da sürücü hafif yaralanırken, dorsede bulunan cipsler ise çevreye savruldu.

Malatya-Kayseri Karayolu Akçadağ ilçesine bağlı Tavşantepe mevkiinde yaşanan kazada, A.A. yönetimindeki 33 DOF 21 plakalı TIR’ın iddiaya göre lastiği patladı. Kontrolü kaybedilerek yoldan çıkan TIR, yolun karşı tarafındaki tarlaya devrildi. Kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken, TIR'da bulunan cipsler ise etrafa savruldu. Kazayla ilgili jandarma inceleme başlattı.

AA- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha

d1x

MALATYA-SİVAS KARAYOLUNDA TIR DEVRİLDİ (İHA/MALATYA-İHA)

MALATYA-KAYSERİ KARAYOLU'NDA LASTİĞİ PATLAYAN TIR, KONTROLDEN ÇIKARAK DEVRİLDİ. DEVRİLEREK DURAN TIR'DA SÜRÜCÜ HAFİF YARALANIRKEN, DORSEDE BULUNAN CİPSLER İSE ÇEVREYE SAVRULDU. (İHA/MALATYA-İHA)

MALATYA-KAYSERİ KARAYOLU'NDA LASTİĞİ PATLAYAN TIR, KONTROLDEN ÇIKARAK DEVRİLDİ. DEVRİLEREK DURAN TIR'DA SÜRÜCÜ HAFİF YARALANIRKEN, DORSEDE BULUNAN CİPSLER İSE ÇEVREYE SAVRULDU. (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız