SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Aile Kaza Yaptı..5 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:22:44
Malatyalı Aile Kaza Yaptı..5 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Asker olan ve izinli olarak Malatya'ya gelen oğullarını Şırnak'taki birliğine götürmek için yola çıkan ve içinde Malatyalı Helvacı ailesinin 6 ferdinin bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen otobüs ile çarpıştı. Kazada asker olan oğul ile birlikte 5 kişi can verdi. 
Kaza, Elazığ-Diyarbakır karayolunun 60. kilometresindeki Karataş mevkiinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde asker olan Abdulgaffar Helvacı' yı  (23) birliğine teslim etmek için yola çıkan Erkan Helvacı yönetimindeki 44 ND 229 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Şevki Demirtaş yönetimindeki  34 AY 4389 plakalı otobüsle yolun buzlu olması nedeni ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulanan, Hülya Helvacı (20), Zeliha Helvacı (53), Canan Helvacı (25), Halit Helvacı (59) ve asker Abdulgaffar Helvacı hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Erkan Helvacı'nın ise ağır yaralı olduğu ve Elazığ Devlet Hastenesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi. Otobüs şoförü Şevki Demirtaş'ın gözaltına alındığı, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi. 
 
ANTALYA'DAKİ KAZA

Bu arada Antalya-Burdur karayolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ali Fuat Kılıç'ın ise Malatya'da toprağa verileceği öğrenildi. Bu kazada 3 kişi hayatını kaybetmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız