SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalı AK Partiyi Bırakmaz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:07:23
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, ''Bundan sonra milletimizi herhangi bir şekilde yanıltmak mümkün olmayacaktır. Milletimiz gibi düşünmeyen partileri, milletimiz iktidara taşımayacaktır'' dedi. 

Akın, AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nın düzenlediği halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi. Meclisin yoğun bir çalışma ile yeni bütçeyi çıkardığını belirten Akın, ''Yeni bütçemizin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gerek yatırımları, gerek toplamı itibariyle en yüksek bütçeydi. Bu bütçeyle inşallah ülkemiz kalkınmasına devam edecek. İnsanımızın aşa, işe, ekmeğe ulaşma noktasında yüzü gülmüş olacak'' diye konuştu. 

Malatya'nın büyükşehir statüsüne kavuştuğunu anımsatan Akın, ''Büyükşehir olamadık diye durmadan serzenişte bulunan ve bizi eleştiren muhalefet, Büyükşehir Kanunu'nu çıkardıktan sonra memnuniyetsizlik sergilemeye başladı'' dedi. 

AK Parti'nin kişi hak ve özgürlüklerini koruyan, kollayan, genişleten bir parti olduğunu vurgulayan Akın, ''Bugüne kadar kişi hak ve özgürlükleri kamil manada yaşanmadı, yaşatılmadı. Daima seçilmişler, atanmış olanların bir noktada kontrolündeydi'' ifadelerini kullandı. 

AK Parti'nin, milli ruh köküne bağlı değerler taşıdığını anlatan Akın, ''Artık bundan sonra milletimizi herhangi bir şekilde yanıltmak mümkün olmayacaktır. Milletimiz gibi düşünmeyen partileri, milletimiz iktidara taşımayacaktır'' dedi. 

-İl Başkanı Tüfenkci- 

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci de yeni yılın vatandaşlara hayırlar getirmesini diledi. Tüfenci, 2012 yılının kendileri için kongreler yılı olduğuna değinerek, ''Bu kongrelerle oluşan yerel yönetimlerle, 2014 yerel seçimlerine ve 2015 milletvekili seçimlerine hazırlanacağız'' dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün Malatya'da ''Malatya, CHP'nin kalesiydi'' yönündeki açıklamalarına değinen Tüfenkci, ''Kaleyi kaybettik deyip,şaşırmalarına şaşırıyorum. Çünkü Malatyalı dün olduğu gibi bugün de demokrasi aşığıdır. Demokratik tavrını her zaman, hiç kimseye boyun eğmeden, hiç kimseden çekinmeden göstermiştir. 28 Şubat sürecinde askerden yana tavır koyması, darbelere karşı duruş sergileyememesi nedeniyle bu millet CHP’ye seçim kazandırmaz. AK Parti, milletin kendini tercih etmesidir. Malatyalı AK Parti'yi sonuna kadar bırakmaz” '' diye konuştu. 

Malatyalıların sağduyulu olduğunu belirten Tüfenkci, ''Sessizdir ama sesini gerektiği yerde dik şekilde çıkartabilen insanımızdır. Girişimcidir, merttir. Milletimiz, AK Parti hizmetini, çetelere, Ergenekonlar'a, Balyozlar'a ve hukuk dışı bütün oluşumlara karşı sergilediğimiz dik tavrı, Başbakanımızın liderliğinde Türkiye'ye neler kazandırdığımızı hep beraber gördükten sonra inşallah AK Parti'yi sonuna kadar bırakmaz'' dedi. 

CHP'nin milletten aldığı oya sahip çıkmadığını, halktan yana tavır koyamadığını savunan Tüfenkci, ''Yapılan hizmetler de göz önüne alındığında vatandaşımızın tercihini AK Parti'den yana yapması, milletin kendini tercih etmesidir'' ifadelerini kullandı.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız