SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Antrenör Çalıştırıyordu

A- A+ PAYLAŞ

Yunanistan'ın Atina şehrinde yapılan Hokey Şampiyonası'nda, Hokey Milli Takımımız şampiyon oldu. Takımı, Malatyalı olan antrenör Savaş Yılmaz çalıştırıyordu.

 2-7 Ağustos 2011 tarihleri arasında organize edilen Büyük Erkekler Açık Alan Avrupa Şampiyonasına, Millilerimiz 10-0'lık Gürcistan galibiyeti ile başladı. İkinci gün Bulgaristan ile oynayan Millilerimiz Bulgaristan Milli Takımını 2-1 yendi. Üçüncü gün Güney Kıbrıs ile yapılan maçı Millilerimiz 7-0 gibi farklı bir galibiyet alarak tamamladı. Şampiyonanın son maçında Yunanistan ile final maçına çıkan milliler maçı 2-1 kazanarak Atina Hockey Olimpiyat Stadı'nda tarih yazdı.

Milli Takım Antrenörü Savaş Yılmaz, "Elde edilen bu şampiyonluğu başta federasyon başkanımıza, hokey camiamıza ve bizlerden dualarını eksik etmeyen tüm kardeşlerimize armağan ediyoruz. Hedefimize ulaştık" dedi.

MALATYALI HAKEM

Yunanistan'ın Atina kentinde organize edilen Büyük Erkekler Açık Alan Hokey Avrupa Şampiyonası'nda Malatya'dan Hokey Hakemi Ünal Aytekin de görev yaptı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız