SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Ünlü Araştırmacı Kaza Yaptı, 14 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-07-11 10:47:40
Malatyalı Ünlü Araştırmacı Kaza Yaptı, 14 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Manisa’nın Kula ilçesinde, ünlü araştırma şirketi A&G'nin sahibi olan Malatyalı Adil Gür’ün kullandığı otomobil, sağ arka tekerinin patlaması ve sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyreden öğrenci servisine çarptı. Çarpmanın etkisiyle şerit değiştiren ve devrilen minibüsteki öğrencilerden biri ağır olmak üzere 14’ü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 11.00 sıralarında Ankara-İzmir D-300 karayolunda Manisa’nın Kula ilçesine bağlı Esenyazı mevkii yakınlarında meydana geldi. Kula istikametinden Salihli yönüne seyir halinde olan Adil Gür, yönetimindeki 34 SN 34 plakalı özel aracın sağ arka tekerleğinin patlaması ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyir halinde olan Çağlar İngün (36) idaresindeki 26 AT 290 plakalı öğrenci servisine çarptı.

Eskişehir’deki özel bir okulun ilkokul öğrencilerinin yer aldığı araç, çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçerek devrildi. Araçta bulunan öğrencilerden biri ağır olmak üzere 14 kişi yaralandı.

Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları Salihli Devlet Hastanesi ve özel hastanelere sevk etti. Durumu ağır olan ve kazada bir kolu koptuğu bildirilen öğrencinin ise Manisa’ya sevk edildiği öğrenildi.

"MALATYA'DAN KULA'YA GİDİYORDUK.."

adilgürHürriyet'in haberine göre; A&G’nin sahibi Adil Gür (fotoğraftaki) kazayı şöyle anlattı:

"Eşim ve kızım Manisa’da Kula’daydı. Oğlum ve ben Malatya’dan Kula’ya gidiyorduk. Sabah saat 10.30 sıralarında aracımın sol arka lastiği büyük bir gürültü ile patladı. Araç kontrolden çıktı. Yanda bir minibüs seyir halindeydi ona çarptık. Benim aracım yolda savruldu, sonra aracım dört tekerin üzerine bir tarlaya düştü. Minibüs de sağa sola savruldu ve o da tarlaya sürüklendi. Minibüsün içinden Eskişehir’den yola çıkıp Menderes Özdere’ye giden sporcu gençler vardı. Gençlerden birinin eli kopmuş. Jandarma ve polisle işlemler bitti, yaralıları hastanede ziyaret edeceğim. Burada bir ihmal bir kusur söz konusu değil. Lastik parçalandı. Hayat tesadüflere bağlı. Birbirimizin değerini bilmeliyiz. Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçip gitti. Rabbime teşekkür ediyorum."

Manisa, iha- hurriyet.com.tr

MANİSA’NIN KULA İLÇESİNDE, ÜNLÜ ARAŞTIRMA ŞİRKETİ AG’NİN SAHİBİ ADİL GÜR’ÜN KULLANDIĞI OTOMOBİLİN SAĞ ARKA TEKERİNİN PATLAMASI VE SÜRÜCÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ SONUCU ÖNÜNDE SEYREDEN ÖĞRENCİ SERVİSİNE ÇARPTI. ÇARPMANIN ETKİSİYLE ŞERİT DEĞİŞTİREN VE DEVRİLEN MİNİBÜSTEKİ ÖĞRENCİLERDEN BİRİ AĞIR OLMAK ÜZERE 14’Ü YARALANDI. (HASAN YİĞEN/MANİSA-İHA)

MANİSA’NIN KULA İLÇESİNDE, ÜNLÜ ARAŞTIRMA ŞİRKETİ AG’NİN SAHİBİ ADİL GÜR’ÜN KULLANDIĞI OTOMOBİLİN SAĞ ARKA TEKERİNİN PATLAMASI VE SÜRÜCÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ SONUCU ÖNÜNDE SEYREDEN ÖĞRENCİ SERVİSİNE ÇARPTI. ÇARPMANIN ETKİSİYLE ŞERİT DEĞİŞTİREN VE DEVRİLEN MİNİBÜSTEKİ ÖĞRENCİLERDEN BİRİ AĞIR OLMAK ÜZERE 14’Ü YARALANDI. (HASAN YİĞEN/MANİSA-İHA)

kaza3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 yıl önce)
    Geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla