SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalı Artık İtiraz Ediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:20:01
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. F. Şinasi Kazancıoğlu, “Malatya’yı ufuksuz, öngörüsüz ve heyecansız bir ekip yönetiyor” dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız ile birlikte, Ülkücü İşçiler Derneği Malatya Şubesini ziyaret eden Kazancıoğlu, “Bu seçim sadece yerel seçim olmakla kalmayıp, ülkenin genelini yakından ilgilendiren bir seçim olacak. Büyükşehirde oturmak ayrı, büyükşehirli olmak ayrıdır. Biz maalesef şehirde oturuyoruz ama şehirli olamadık. Şehirli olamamanın kusuru bizden kaynaklanmıyor. Şehirli olamamanın kusuru, şehri yönetenlerden kaynaklanıyor. Malatya’yı ufuksuz, öngörüsüz ve heyecansız bir ekip yönetiyor. Ve bu ekip tekrar sahneye çıkıp, sizlerden tekrar oy istiyor. Hiç sıkılmaları yok. Çünkü vatandaşın bunlara bir gün 'dur' demeyeceğine inanmışlar. Malatyalı artık itiraz eden bir toplum haline gelmiş. Hemşerilerimiz hakkını aramaya karar vermiş. Malatya, inşallah sadece büyümekle kalmayıp gelişmeyi de seçen bir ekibi başa getirecek” dedi. 

“MALATYA’NIN PROBLEMLERİNE ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ”

Kazancıoğlu, Malatya’nın problemlerine çözüm getireceklerini ifade ederek, “Biz başaracağız. Biz, Malatya’nın problemlerine çözüm getireceğiz. Malatya’yı bir kültür merkezi yapacağız. Malatya, daha yaşanılabilir bir yer olacak. Malatya’da trafik probleminin kısa sürede çözümünü sağlayacağız. Malatya’yı mahalleleriyle, çevre yolunun altıyla, doğusuyla batısıyla, ortak bir Malatyalılık çatısı altında toplayacağız” şeklinde konuştu.

Kazancıoğlu, 22 Ocak Çarşamba günü seçim bürosunun açılışını gerçekleştireceklerini anımsatarak, seçim bürosunun açılışını MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın yapacağını kaydetti. 

“OY VERİRKEN DİKKAT EDİN”

MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız ise, oy verirken herkesin dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Oy verirken, buradaki adaylardan hangisi Malatya’ya daha faydalı olabilir diye düşünmeliyiz. Hangisinin ufku daha geniştir, hangisi Malatya’ya sıçrama yaptırabilir? Bu şekilde baktığımız zaman biz doğruyu bulmuş oluruz. Bu anlamda Malatya’yı yönetecek kişiyi tespit etmiş oluruz” diye konuştu.

Büyükşehir belediye başkan adayları içerisinden en iyisini halkın karşısına getirdiklerini belirterek, “MHP olarak mevcut adaylar içerisinde bu işi en iyi yapabilecek kişiyi tespit ettik. Ve sizlerin karşısına başkan adayımız olarak getirdik. Partinin en önemli görevi, buraya getirilecek başkan adayının Malatya açısından iyi bir isim olmasıdır. Diğerlerinden daha önce tercih edilebilecek yetenekleri olan bir kişiyi getirdik. Malatyalı hemşerilerimiz için birinci görevimizi yerine getirdik” ifadesini kullandı. 

Ülkücü İşçiler Derneği Malatya Şube Başkanı Vahap Murat da, ziyaretinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu’na teşekkür ederek, “Ülkenin içinde bulunduğu süreçten dolayı ülkücü hareketin yelden başlayıp, iktidar olma zamanı gelmiş, geçmiştir. Tüm arkadaşlarımızın taşın altına ellerini koymalarını bekliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız