SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Bakanı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2016-04-08 01:23:38
Malatyalı Bakanı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ilçe belediye başkanları Ankara’ya giderek, aslen Darendeli olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret edip, belediyelerine ilişkin projeleri görüştüler.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir Ankara’ya gittiler.

Malatya Heyeti, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplantı Salonu’nda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ilçe belediye başkanlarının belediyelere ilişkin proje, sorun ve taleplerini aktardılar.

Heyet, AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi de ziyaret ettiler.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Belediye Başkanlarımız ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret ettik. Ziyarete Gümrük ve Ticaret bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci’de katıldılar. Güzel bir toplantı oldu. İlimizdeki Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ilgilendiren bütün konuları görüşme imkanı bulduk” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

b5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ERHAN (7 yıl önce)
    YA YETER ADAMI RAHAT BIRAKINDA İŞİNİ YAPSIN HER HAFTA ZİYARETE GİDİYORSUNUZ SAYIN BAŞKAN SİZ ÖNCE MALATYANIN İŞLERİNİ HALLEDİN SONRA BÖYLE HAVALI RESİMLER ÇEKERSİNİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Hava cıva !! yedik içtik fotoğraf çektik geldik,... 13 kişiye yaptığınız masrafı bir dosya ile de gönderebilirdiniz... Belediye önce ara sokakları asfaltlasın, çukurlardan geçilmez oldu... Bu arada Malatya haber yetkilileri; yorumların altına Cevap Yaz - beğendim - beğenmedim - yayından kaldır butonu da eklerseniz daha iyi olabilir..
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (7 yıl önce)
    konu patiler değil konu ne için gittikleri projeleri açıklasınlar bu ziyaret Malatya ya ne katacak ne olacak yani bizimkiler ne istedi veya neyi eksik gördüler bakanlar ne dedi. Bu seçilmiş büyüklerimiz makamlarını bırakıp iki bakanın zamanını alacak kadar önemli projeleri talepleri nedir.? İçlerinden biri açıklama yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Cesamin ÖZKAN (7 yıl önce)
    15 yıılık AKP döneminde AKP ye en çok oy veren Malatya bir bakanlık kaptı ancak bu bakanda konu mankeninden öte birşey değil. ANAP döneminde bu kadar ANAP a oy vermeyen Malatya hem kendi ili için hemde il dışındaki Malatyalılar için tam bir hizmet kapısı olmuştu. Bırakın 15 yılda bir pasif bakanlık, iktidar boyunca ortalama üç bakanlık kapmıştık vede en etkili bakanlıklar. Diğer bakanlıklarda zaten yine Malatya için her zaman iş yapmışlardır. Malatyalı AKP milletvekilleri istedikleri kadar savunma yapsınlar inandırıcı olamaz. Bir diğer ustalıklarıda kendilerine iyi dünyalık yapma adına becerileridir. Ancak dünya sadece mal ve mülk demek olmadığı gibi sadece bu tarafta değildir. Göreceksinizki bu gün Türkiye'ye acı yaşatanlar yarının çok acı çekecek kişileri olacaklardır. Etme bulma dünyası, yapılan kötülüklerin kimsenin yanına kalmadığı ve milletin ahının alınmasının çok acıların yaşanmasına neden olduğunu tarih defalarca kanıtlamıştır. Milleti kandırmak ve kendisine çalışmak çok vebal yüklenmektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (7 yıl önce)
    13 kişi gitmiş resim çekmişler basına da bildirmişler.Reklam süper ama ben götürülen projeleri detayları ile merak ediyorum. Hadi ankara ya gidelim bakan ile resim çekip gelelim hatta bu sefer iki bakan ile resim çekelim havamız olsun milletinde gazını alırız
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    BU ZİYARETTE NEDEN CHP Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI YOK ? GEÇERLİ BİR SEBEBİ YOK İSE BU AYRIMCILIKTIR. O BÖLGENİN HALKINA SAYGISIZLIKTIR. AÇIKLAMA BEKLİYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla