SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Bakanları Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:45:37
Malatyalı Bakanları Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu, 64. Hükümette yer alan Malatyalı bakanları ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Hayvancılık Platformu üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi ayrı ayrı ziyaret etti.  Malatya Tarım ve Hayvancılık Platform Başkanı ihsan Akın başkanlığındaki heyette, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı ve Tarım Gönüllüleri Derneği Başkanı Hilmi Öksüztepe, Yazıhan Ziraat Odası Başkanı Yunus Kılıç, Hekimhan Ziraat Odası Başkanı Hacı Parmaksız, Darende Ziraat Odası Başkanı Vedat Ali Kaya, Arguvan Ziraat Odası Başkanı Turan Aslan Türk, Gürün Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Aktepe, Süt Üreticileri Birlik Başkan Yardımcısı Şükrü Ayyıldız, Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkan Yardımcısı Abbas Arslan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından Şakir Berk Taş, Yetiştirici Birlik Üyesi Mustafa Mutlu Örnek, Toprak A.Ş Genel Müdürü Murat Kılıç, Hekimhan- Yazıhan- Darende Organik Meyve Üreticileri Birlik Başkanı İbrahim Berktaş, Ziraatçılar Dernek Başkanı Ahmet Tufan, Veteriner Hekim M. Erkan Doğan, Yeşilyurt- Akçadağ- Doğanşehir Organik Meyve Üreticileri Birlik Başkanı İlhan Tursun, Battalgazi Süt Üreticileri Birlik Başkanı İbrahim Nogay, Canlı Hayvan Dernek Başkanı Ramazan Kırma, Darende Ziraat Odası Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Cengiz Özdemir katıldı.

Bakan Sarı: En kısa zamanda Malatya’ya geleceğim

İlk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret eden heyet, Hayvancılık Platformu’nun çalışmaları hakkında Bakan Sarı’yı bilgilendirdi. Bakan Sarı, en kısa zamanda Malatya’ya da geleceğini söyledi. Burada konuşan Platform Başkanı İhsan Akın ise kendilerini kabul eden Bakan Sarı’ya teşekkür ederek, “Bakanımız hem kendi Bakanlığı ile ilgili hem başka Bakanlıklarla ilgili Malatya’nın tarım ve hayvancılık alanında daha iyi yerlere taşınması noktasında bizlere destek olacağını umuyoruz. İnşallah Malatyalı bir Bakanımız olarak ilk fırsatta Malatya’ya ziyarette bulunacaklardır” diye konuştu.

Bakan Tüfenkçi: Her zaman desteğe hazırız

Daha sonra Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi ziyaret eden Platform üyeleri, kabinede iki Malatyalı bakanın yer almasından memnuniyet duyduklarını kaydetti.  Bakan Tüfenkci, Malatya ile ilgili yeni çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler alarak, her zaman Bakanlık olarak desteğe hazır olduklarını söyledi. Platform Başkanı İhsan Akın’da Malatya’nın sorunlarını yakından bilen birisi olan Bakan Tüfenkci’nin kendilerine destek olmalarını isteyerek, Tarım ve Hayvancılık noktasındaki eksikliklerin giderilmesi adına Bakan Tüfenkci’nin her zaman desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Akın, Malatya’ya 19 yıl aradan sonra bir bakanlık verilmesi nedeniyle de başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Ziyaretin sonunda platform başkanı ve üyeleri, Bakan Tüfenkci’ye keçi ve koyun yününden yapılan battaniye ile Türk Bayrağı ve (kepenek) keçenin minyatür tablosu hediye etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız