SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Balyoz Mağduru Kitap Yazdı

0
Güncellendi - 2016-01-23 18:57:36
Malatyalı Balyoz Mağduru Kitap Yazdı
A- A+ PAYLAŞ

Balyoz Davası sanığı olarak yargılanan 16 yıl ceza aldıktan sonra 3,5 yıl cezaevinde yattıktan sonra beraat eden Emekli Kurmay Albay Dr. Ahmet Küçükşahin, bu süreçte yaşadıklarını kitap yazarak anlattı.

Emekli Kurmay Albay Dr. Ahmet Küçükşahin, Balyoz davasının perde arkasını anlattığı ‘Balyozla Gasp Edilen İtibar Sürüklenen Psikoloji’ adlı kitabın gala ve imza gününü Deniz Kitapevlerinde gerçekleştirildi.

İmza gününde yoğun bir okuyucu kitlesiyle buluşan Küçükşahin, yaşanılan süreçte çok sıkıntılar çektiğini ve tek derdinin bu süreci insanların doğru anlaması olduğunu söyledi.

4 saat süren imza gününün de okuyucularıyla da sohbet eden Küçükşahin’ni imza günün de CHP İl Başkanı Enver Kiraz da yalnız bırakmadı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cesamin ÖZKAN (8 yıl önce)
    Düne kadar TSK mensuplarına kumpas oyunları ile meşgul olanlar, o sahte davaların savcısıyım diyenler bu gün o güce sarılmış durumdadırlar. Balyoz, Ergenekon gibi kumpas projelerini üretenler TSK askerin kafasına ırakta çuval geçirenlere bir tek laf etmezken tersine o ABD güçlerine başarılar dilemişlerdir. Sanırım Türk milleti balyozun ne olduğunu bu iki yüzlü siyasetçilere yaşatarak gösterecektir.
    0
    0
    Yanıtla