SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Başkan Sahip Çıktı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da evlerinin yanmasının ardından İstanbul'a göç eden aileye, başkanlığını Malatyalı Aziz Yeniay'ın yaptığı Küçükçekmece Belediyesi sahip çıktı.

Malatya'da evlerinin yanması sonucu İstanbul'a göç eden ve Küçükçekmece ilçesi Söğütlüçeşme Mahallesi'nde akrabalarının yanına yerleşen iki çocuklu Arslan ailesi, bir süre sonra akrabalarıyla anlaşamayarak evden ayrıldı ve bir arkadaşının kamyonetinin kasasında yaşamaya başladı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın talimatı ile ailenin babası olan Mehmet Arslan ile irtibata geçildi ve kendisine iş teklif edildi. Bunun dışında hayırsever bir vatandaşın aracılığıyla yerleşeceği evin kira bedelinin bir bölümü karşılandı. Bununla birlikte Küçükçekmece Belediyesi bünyesindeki Yaşam Sevinci Merkezi aracılığıyla aileye erzak yardımında bulunuldu. Aile fertleri de geçici olarak yine Küçükçekmece'de bulunan bir otele yerleştirildi. Evin tutulmasının ardından ev eşyalarının da yine Yaşam Sevinci Merkezi tarafından karşılanacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız