SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Bir Genç Öğretmen Daha

A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep’te halı sahada top oynarken kalp krizi geçirerek sonucunda hayatını kaybeden 27 yaşındaki resim öğretmeni Seçkin Mişe, memleketi Malatya'da toprağa verildi.

 

Gaziantep'in Merveşehir Mahallesi'ndeki Sani Konukoğlu İlköğretim Okulu'nda resim öğretmenliği yapan Seçkin Mişe, dün akşam okul çıkışında öğretmenlerle birlikte okula 300 metre uzaklıktaki halı sahada futbol oynamaya başladı. Maç sırasında fenalaşarak yere yığılan Mişe, arkadaşları tarafından 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Seçkin Mişe, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Öğretmen Feyza Mişe ile 3 yıllık evli olan Seçkin Mişe'nin, Yusuf Berkay adında 11 aylık bir erkek çocuğu bulunduğu öğrenildi. Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar ve Resim-İş Öğretmenliği Bölümü mezunu Mişe'nin ölümü, meslektaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu.

 

Mişe'nin Malatya'ya getirilen cenazesi, ailesi, yakınları ve Gaziantep'teki öğretmen arkadaşlarının da katılımı ile kılınan cenaze namazından sonra Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

Toplam 7 çocuğu olan ailenin en küçük çocuğu olan Seçkin Mişe'nin ağabeyi Zekeriya Mişe halı sahada futbola izin verilmesine tepki gösterdi.

 

Malatyalı 29 yaşındaki öğretmen Erkan Gül de, 24 Kasım 2006'da görev yaptığı Bitlis'in Ahlat ilçesindeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmiş ve cenazesi Malatya'ya getirilerek toprağa verilmişti.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız