SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Bisikletçiler Başarıyla Döndü

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:40:57
Malatyalı Bisikletçiler Başarıyla Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Muş Genç Adımlar Derneği tarafından düzenlenen “1071 PEDAL” bisiklet yarışmasına katılan Malatyalı bisikletçiler, yarışmalardan başarılı döndü.

Genç Adımlar Derneği tarafından SODES destekli olarak düzenlenen yarışmaya Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (MABİSDER) ve İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu’ndan 2’si bayan 5 sporcu katıldı. Yarışmalar sonucunda erkeklerde Serkan Gültekin 30 kilometre yarışında birinci oldu. Sait Erol 30 kilometre yarışında ikinciliği elde ederken, Deniz Ekici ise üçüncü oldu.

Bayanlarda ise, 30 kilometre yarışında Simge Ekici birinciliği göğüsledi. Aynı yarışmada Perihan Karadağ da bitiş çizgisini ikinci sırada geçti.

Muş’ta büyük bir başarıya imza atan bisikletçiler, Malatya’da davulla karşılandı. Sporcuları, Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Ekici, Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (MABİSDER) Başkanı Ali İlhan ile bisiklet sporcuları ve aileleri karşıladı.

Karşılama töreni sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Ekici, “Genç sporcularımızın getirdiği başarının mutluluğunu yaşıyoruz. Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (MABİSDER) ve İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu olarak Malatya’da bisiklet sporunun gelişmesi için çalışmalar yapıyoruz. İki yıldır da şehir dışına açılmaya başladık. Özel ve resmi yarışlara gençlerimizi göndermeye çalışıyoruz” dedi.

Ekici, Malatya’da bisiklet kültürünü daha da geliştirmek için çalıştıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Muş’ta, Genç Adımlar Derneği tarafından SODES destekli “1071 PEDAL” projesi kapsamında düzenlenen bisiklet yarışına katıldık. Sporcularımız bay ve bayanlarda önemli bir başarıya imza attı. Amacımız Malatya’da bisiklet kültürünü daha iyi yerlere getirmek. Gençlerimizi bu spora yönlendirmek istiyoruz. Bu anlamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlerleyen zamanlarda milli takıma sporcu kazandırıp, Türkiye çapında ses getirmek istiyoruz.”

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (MABİSDER) Başkanı Ali İlhan ise, elde edilen başarıdan dolayı mutlu olduklarını belirterek, sporcuları tebrik etti.

“1071 PEDAL” bisiklet yarışmasına katılan sporcular ise elde edilen başarıdan dolayı mutlu olduklarını ve başarıların devamının geleceğini söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız