SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalı Bize İnanıyor"

A- A+ PAYLAŞ

 

 

Has Parti yöneticileri ve adaylar, seçim çalışmalarını Sanayi Sitesi'nde esnaflarla biraraya gelerek sürdürdüler.

Partinin seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"12 Haziran Genel Seçimlerine 4 gün kala Has Parti Malatya İl Teşkilatı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Seçim çalışmaları kapsamında İl Başkanı Mustafa Özhüsrev Başkanlığında Sanayi esnafıyla bir araya gelen vekil adayları esnafla kahvaltı yaptılar.

Sanayi Esnafının yoğun il gösterdiği kahvaltı da, adaylar hem kendilerini tanıttılar hem de projelerinden bahsettiler.  Sanayi esnafı, Has Partinin böyle bir organizasyon davetini kabul etmelerini kendilerini onurlandırdıklarını belirterek birlik ve beraberliğin önemini vurguladılar.

Has Partinin geleceği ve projelerinin konuşulduğu kahvaltı da ilk konuşan Has Parti İl Başkanı Mustafa Özhüsrev seçim çalışmalarında son viraja girildiğini belirterek şöyle konuştu; “Sanayi esnafının kahvaltı programına yoğun ilgi göstermesi bizi oldukça memnun etti. Seçim Çalışmaları bizim için verimli ve heyecanlı geçiyor. Malatyalıların göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Hem de Partimizin geleceği için büyük umut ve heyecan taşıyoruz. Sanayi esnafının da bizleri kahvaltıya davet ederek bizlere nasıl kucak açtıklarının göstergesidir.

Malatya da sanayi’nin önemine değinen Özhüsrev “ Bizler esnafımızın sorun ve sıkıntılarını iyi biliyoruz. Esnaf ile iç içe olmamız hem onları daha da yakından tanımamızı sağlıyor, hem de esnafımız bizim projelerimizi ve neler yapacaklarımızı daha iyi anlıyor. Gezdikçe ve kendimizi tanıttıkça Malatyalılar bize güveniyor ve inanıyor. İnşallah 12 Haziran Genel Seçimlerinde bunun karşılığını alacağız.” Diye konuştu.

Yapılan Kahvaltının ardından esnafı dükkânlarında ziyaret eden Has Parti İl Teşkilatı esnaf ‘tan tam puan aldı."

 

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız