SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Bürokratlara Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ
AKP iktidarı döneminde Malatyalı üst düzey bürokratların peş peşe görevden alınması ile yıllardır üst düzey bürokrattan yoksun kalan Malatyalıların, son dönemde yapılan atamalarla yüzleri güler oldu.
 
Geçtiğimiz günlerde Dr. Şanal Tosun’un Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanmasını müteakiben Serdar Demirel’in Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı ve Doğanbey Akgül’ün de Enerji Bakanlığı Strateji Kurul Başkanı olarak atanması Malatya kamuoyunda ve tüm Malatyalılar arasında memnuniyet uyandırdı.
 
Gayet samimi bir atmosferde, Malatya fıkralarının anlatıldığı bu ziyaretlerde MAGEP (Malatya Gelişim Platformu) İcra Kurulu ve üyeleri başarı dileklerini ilettikleri çiçeği burnunda bürokratlarla birlikte birer hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.
 
Ziyarete katılan Magep üyeleri:
 
İş Adamı Necdet Bolcal
 
Emekli Amiral Abdullah Akgül
 
As. Hukuk Hâkimi Salman Tan
 
Gölbaşı Emniyet Müdürü Cihangir Kaya
 
Tütün Alkol Piyasası Denetim Da. Bşk. Hasan Tanrıver
 
Tütün Alkol Piyasası Düzenleme Kurul Üyesi İrfan Dilsiz
 
Emekli Bürokrat Fuat Kutsal
 
Milli Prodüktive Danışmanı M. Kemal Akgül
 
Av. Fatih Kaya
 
Müteahhit Erhan Özcan
 
Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Md. Yrd.Sıdıka Kuşanaç
 
Dr Şanal Tosun
 
İşadamı Faruk Koçgazi
 
Emekli İşadamı Osman Güler
 
Emekli Bürokrat Ertaç Önal

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız