SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Çavuş Kaza Kurbanı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:06:58
Malatyalı Çavuş Kaza Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nin Kaynarca Köyü yakınlarında içerisinde 5 uzman çavuşun bulunduğu otomobilin kaza yapması sonucu Malatyalı uzman çavuş hayatını kaybetti. 

Alınan bilgiye göre kaza, Tatvan-Van karayolu Kaynarca Köyü yakınlarında meydana geldi. Van'dan Tatvan'a geldikleri öğrenilen Bitlis İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman çavuşlar Emrah Kantiyan, Ethem Eroğlu, Samet Turhan, Ali Kurtaran ve Süleyman Özden'ın içerisinde bulunduğu sivil otomobil, kaygan zeminin de etkisiyle yoldan çıkarak, takla attı. Kazada Malatyalı Uzman Çavuş Emrah Kantiyan olay yerinde hayatını kaybetti.

Bitlis İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli olan ve yaklaşık 7 ay önce göreve başladığı öğrenilen Uzman Çavuş Emrah Kantiyan'ın Malatya'daki baba ocağına ateş düştü. Kantiyan'ın annesi Zinnet Kantiyan, "Anan öle asker' diyerek, ağıt yaktı. 

Kantiyan'ın yarın öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Malatya'da defnedileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız