SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Dekan Kazada Can Verdi

0
Güncellendi - 2017-07-29 21:00:53
Malatyalı Dekan Kazada Can Verdi
A- A+ PAYLAŞ

  • Sinop'tan akraba ziyareti için Pütürge'ye gelmekte olan dekan ve ailesi, Sivas yakınlarında trafik kazası geçirdi, dekan yaşamını yitirdi.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin hayatını kaybetti. Kazada profesörün oğlu ve eşi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 12.00 Sivas- Ankara karayolu üzerinde Yıldızeli ilçesine bağlı Direkli- Bedirli Köyü kavşağında meydana geldi. Ailesiyle birlikte Sinop'tan akraba ziyareti için Malatya'nın Pütürge ilçesine giden Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin (43) idaresindeki 57 AB 644 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yön tabelasına çarptı.

Kazanın ihbar edilmesinin ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekibi sevk edildi. Kazada sürücü Sezgin ile birlikte öğretmen eşi Mecbure Tülay ve 7 yaşındaki oğlu Asrın Sezgin yaralandı. Anne ve oğlu 112 sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken sürücü Sezgin yön tabelasına çarpıp hurdaya dönen araçta sıkıştı. AFAD ekipleri yarım saat süren çalışmanın ardından Sezgin'i uzun uğraşlar sonucu araç içerisinden çıkardı.

Durumu ağır olan Prof.Dr. Murat Sezgin (yandaki fotoğrafta) kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aynı hastanede tedaviye alınan anne Mecbure Tülay'ın sağlık durumunun iyi, oğlu Asrın'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza sonrası Sivas-Ankara karayolunda trafik jandarma ve polis ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde sağlandı.

Öte yandan çarpmanın etkisiyle aracın motor kısmının ve araçta bulunan bebek koltuğunun fırladığı görüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mustafa Egemen (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Ruhu şad mekanı cennet olsun inşaallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    volvoda olsa ne olursa olsun yavaş gitmek gerekiyor...dunyanın en güvenlikli araclarından biri volvo kurtarmaz adamı....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Puturgeli (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun hocamin yarali ailesine allah sifa versin sabir versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cenk (6 yıl önce)
    Arkadaş nasıl bir direk dikmişler ki arabanın geldiği hale bak ama yerinden santim oynamamış. Apartman yapsalar böyle sağlam dikemezler. Ne olur yani böyle çarpmalara karşı esneyen veya çabuk kırılan direkler yapılsa. Hocama Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilgehan Taşdemir (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin arkadaşımıza birlikte büyüdük üzüntümüz tarifsiz
    %100
    %0
    Yanıtla