SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyalı Delegeye Denmiş ki..'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:56:06
'Malatyalı Delegeye Denmiş ki..'
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Bilardo Federasyonu (TBF) Başkanı Uğur Kurugöllü, federasyon genel kurulunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen federasyon başkanı adayının seçimi kaybetmesi sonrasında, federasyona baskı yapıldığını belirterek, Spor Genel Müdürlüğü’nün federasyonun yapısını değiştirmek için delegelere çeşitli vaadlerde bulunduğunu iddia etti ve bu iddiasını Malatya delegeleri ile örneklendirdi. 

DHA Muhabiri Ercan Ata’nın Hürriyet Gazetesi internet sitesinde yayınlanan konuya ilişkin haberine göre, Spor Genel Müdürlüğü’nün TBF’nin Dünya Bilardo Şampiyonası da dâhil olmak üzere birçok organizasyonuna bütçe ayırmamak için çeşitli bahaneler yarattığını söyleyen TBF Başkanı Uğur Kurugöllü  “Spor Genel Müdürlüğü delegeleri tehdit ediyor” dedi. 

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü, federasyon ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü arasındaki bu çatışmanın boyutlarını göstermek için ise TBF Malatya delegeleri üzerinden örnek verdi. 

Spor Genel Müdürlüğü’nün TBF Malatya delegelerine kadro sözü vererek federasyonun mevcut yönetimi aleyhinde pozisyon almasını sağlamaya çalıştığını iddia eden Uğur Kurugöllü şu iddialarda bulundu: "Şimdi de tüm illerden Spor Genel Müdürü’nün talimatı ile il müdürlerini, şube müdürlerini ve memurları adeta tehdit ederek baskı yaparak ve kimisini görevden alma kimisine kadro verme ile tehdit ediyorlar. Malatya delegelerine kadro sözü veriyorlar, -ki bu arkadaşlar bizim federasyonumuza destek veren insanlar- Görüştüğümüzde aynen şu ifadeleri kullanıyorlar, ‘Ahmet Ak Genel Müdür ile görüştü ve bize kadro veriyorlar. Bu teklifi nasıl değerlendirmeyelim. Bizi kendi yerinize koyun’ diyorlar". 

Sözkonusu haberin ayrıntılarını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz: 

http://www.hurriyet.com.tr/spor/diger/25912066.asp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız