SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Demokrasi Şehidi Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2016-08-24 20:43:03
Malatyalı Demokrasi Şehidi Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin 15 Temmuz darbe girişimi esnasında İstanbul’da ağır yaralanması sonucu kaldırıldığı hastanede tedavi altında iken vefat eden Malatyalı Ramazan Sarıkaya, İstanbul'da toprağa verildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi esnasında yaralanan ve tedavi gördüğü Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün hayatını kaybeden 52 yaşındaki Ramazan Sarıkaya, Fatih Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenine aile yakınlarının yanı sıra, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, 1. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Mehmet Göktan, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit ile çok sayıda Malatyalı ve vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından şehit Sarıkaya Edirnekapı Şehitliği'ne defnedildi.

Evli ve biri erkek dört çocuk babası olan Sarıkaya'nın cenaze törenine katılan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Davutoğlu, "15 Temmuz'daki kahramanca direnişin şehitlerinden birini daha Rabbimizin huzuruna gönderdik. 15 Temmuz bölgenin ve insanlığın unutmayacağı bir tarih olarak kayıtlara geçmiştir. Bir millet en zor şartlarda ve kendi parasıyla temin edilmiş tank ve uçaklara karşı onurla direndi. Ramazan Sarıkaya kardeşimizin cenaze namazını kıldık. Allah mekanını cennet etsin" dedi.

iha- Yeni Malatya Gazetesi

fetö

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • muammer (7 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun güzel insan.
    0
    0
    Yanıtla