SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Desteği İstedi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:10:15
Malatyalı Desteği İstedi
A- A+ PAYLAŞ

AKP’den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Celalettin Güvenç ve beraberindeki heyet, Malatyalılar Derneği’ni ziyaret etti. Güvenç ve beraberindekiler, derneğe girişi sırasında yaklaşık 500 kişi tarafından alkışlarla karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatyalılar Derneği Başkanı Ahmet Doğan, kendilerinin Malatya kökenli Şanlıurfalılar olduklarını belirterek, “Bizler; işçilikten tutun da ticaretin her dalında faaliyet göstermekteyiz. Zaman zaman da siyasetin içinde olmuşuz. Bugün de halen AK Parti Belediye Meclis üyesi kardeşimiz Uğur Bey Eyyubiye Mahallesi Belediye meclis üyesi adayımızdır. Ayrıca iş adamımız Şıhmüslüm Köse de Karaköprü Belediye Meclis üyesi aday adayımızdır. Adaylarımızın bu bölgeleri tercih etmelerindeki tek amaç toplumumuzun bu bölgelerde yaşamasıdır. Kendilerine başarılar diliyorum. Sayın valim Belediye Başkan adayı olduktan sonra Tugay’ın yerinin halka açık park yapılacağını söylemiştiniz. Buranın Ankara’nın Gençlik Parkı veya iyi bir Fuar alanı, olmasa da Urfa’mıza yakışır bir park yapacağınızdan şüphemiz yoktur. Size ve ekibinize başarılar diler, Şanlıurfa’mıza hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan dileriz” dedi.

Kendisine gösterilen ilginin bu memleketin geleceğine olan inancını, aşkını, sevgisini arttırdığını belirten Celalettin Güvenç ise, “Onun için her konuşmamın başında diyorum ki, Allah bizi bu sevgiye layık eylesin, Allah bizi mahcup etmesin. Memleketimizin, milletimizin önünü açsın, bizim nesillerin çektiği sıkıntıları, yoksullukları, kavgaları, gürültüleri gençlerimiz, çocuklarımız çekmesin. Çok daha huzurlu, demokrat, müreffeh, çok daha halkıyla kaynaşmış güzel bir ülkenin, güzel bir devletin çocukları, vatandaşları olsun diyorum. Bütün amacımız da bu ülkenin geleceğine bir tuğla taşı koymak, bu ülke insanının duasını almak, bu ülke insanının yüzünü güldürmek. Bunun için çalışıyoruz, çabalıyoruz, bunun için alın teri döküyoruz, bunun için halkımızla her yerde beraber oluyoruz. Gene her yerde söylüyorum ki, Allah’a şükür ki bizler gibi orta yaşın üzerinde insanlar bu coğrafyada bu bahar havasını görmeye ulaştılar. Allah bize bunu nasib etti. Ne demek istediğimi benim yaştaki değerli kardeşlerim çok iyi biliyor. Ama gençler için Türkiye’nin nerden nereye geldiğini, ne sıkıntılar çekildiğini anlatmak zarureti ve zorunluluğu var. Çünkü insanlar bazı şeyleri unutuyor. Çünkü bildiğiniz üzere milletimiz üzerinde öteden beri şaşmaz iradenizi şaşırtmak, sizleri özellikle seçim mahalline girildiğinde sandıkta iradenizi yanıltmak için çok ciddi çalışmalar. Manipülasyonlar, komplolar, düzenler yapılıyor. Bunlara alışkınız aslında. Maalesef her zaman önümüze böyle projeler, komplolar dün koydular, bugün koyuyorlar, yarın da koyacaklardır” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız