SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Doktor Kazada Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:26:58
Malatyalı Doktor Kazada Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Ağrı’nın  Doğubayazıt İlçesi'nde 3 doktorun içinde bulunduğu otomobilin kaza yapması sonucunda Malatyalı olan Op.Dr. Melikşah Balta (fotoğraftaki) hayatını kaybederken, 2 doktor ise yaralandı.

Doğubayazıt'a 27 kilometre uzaklıktaki Bardaklı Köyü yakınlarında 6 Kasım Perşembe günü gece meydana gelen kazada  Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde görevli Op. Dr. Melikşah Balta, Psikiyatri Uzmanı Dr. Bülent Bilgi ve Diyetsiyen Dr. Mustafa Ayrım'ın bulunduğu otomobil yoldan çıkarak kaza yapmıştı. Kazada Malatya doğumlu Kulak Burun Boğaz (KBB) uzmanı olan Op. Dr. Melikşah Balta, olay yerinde hayatını kaybetti.

İlçede 3 ay önce göreve başlayan Dr. Melikşah Balta için Cuma günü akşam saatlerinde Doğubayazıt Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi ve ardından Dr. Balta’nın cenazesi Malatya’ya gönderildi.

Cenazenin Cumartesi günü Malatya’da toprağa verileceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız