SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Düğünleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı emekli Tuğamiral Abdullah Akgül’ün oğlu Eralp Akgül İstanbul’da, Akçadağlı olan İngiltere Restoran Kebapçı ve Marketçiler Birliği Başkanı Mahir Kılıç da Akşehir’de dünya evine girdiler.

AKGÜL’ÜN OĞLU..
Malatyalı Emekli Tuğamiral Abdullah Akgül ile Rukiye Akgül’ün Metalurji Mühendisi olan oğulları Eralp Akgül ile eğitimci Canan Kırço, İstanbul Kalender Orduevi’nde yapılan bir düğünle yaşamlarını birleştirdiler.

Düğüne çiftlerin ailelerinin yanı sıra eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Bülent Alpkaya, Emekli Tümamiral Tayfun Uras, Tuğamiral Okan Özcan, MEV eski Başkanı Şaban Taçyıldız, bazı Malatyalı işadamlarının da aralarında bulunduğu 250 davetli katıldı. (Üstteki fotoğrafta)

AKŞEHİR’DEKİ DÜĞÜN..
Öte yandan İngiltere’de yayınlanmakta olan The Turkish Times Gazetesi’nin sahibi, İngiltere Restoran, Kebapçı ve Marketçiler Birliği Başkanı aslen Malatya Akçadağlı olan Mahir Kılıç, yaşamını CHP Akşehir İlçe Başkanı Sefer İpek’in kızı Aysen İpek’le birleştirdi. Akşehir’de evlenen çift, İngiltere’de yaşamlarını sürdürecek. (Alttaki fotoğrafta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız