SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Fahri'nin Türküsüne Klip Çekiyor..

A- A+ PAYLAŞ

Sanatçı Şükriye Tutkun, yeni albümünde yer alan Malatyalı Fahri'ye ait "Uyan Sunam Uyan" türküsüne klip çekmek için Malatya'ya geldi. Klip çekimine Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin destek sağladığı bildirildi.

Özgün sesi ve Türk Halk Müziği'ne getirdiği yorumuyla tanınanŞükriye Tutkun, klip çekimi öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “ Yeni albümümüzde en fazla beğenilen türkülerden biri olan ‘ Uyan Sunam Uyan’ için klip çekmeye karar verdik. Klibin çekiminin de merhum sanatçı Fahri Kayahan’ın memleketinde yapmayı uygun gördük. Klip çekimimiz için destek konusunda Malatyaspor Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile yaptığımız görüşmede, kendisi buna destek vermekten çok mutlu olacağını söyledi ve önerimizi hemen yerine getirdi. Kendilerine sanata ve kültüre gösterdiği ilgi ve bu destekten dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Tutkun, klip çekimi için Tarihi Karakaş Konağı’nın da kendilerine tahsis edilmesine sevindiklerini belirterek Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Müze Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

HABER-FOTO: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız