SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba'nın Sözleri Malatyalı FB'lileri Üzdü

0
Güncellendi - 2016-03-12 21:46:12
Ağbaba'nın Sözleri Malatyalı FB'lileri Üzdü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hakkı Ergün, “Fenerbahçe, Türkiye’nin adını Avrupa’da taşırken, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Sayın Veli Ağbaba’ın ‘anti fenerliyim’ sözü bizleri derinden üzmüştür” dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin Portekiz ekibi Braga'yı 1-0 yendiği maç sonrası TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan ilginç diyalogla ilgili açıklamada bulunan Ergün, milletvekili Ağbaba’nın sarf ettiği sözlerin kendilerini derinden üzdüğünü belirtti.

Ergün, Fenerbahçe’nin Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden tek takım olduğunu hatırlatarak, “Braga karşısında hemşerimiz Mehmet Topal’ın kaydettiği golle 1-0 galip geldiğimiz karşılaşma sonrası TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, Fenerbahçe'yi Meclis'te tebrik etti. Ağbaba ise, Buldan'ın "Ben sizin kadar centilmen değilim, kusura bakmayın. Anti Fenerliyim hem de" dedi. Sayın Ağbaba’nın bu sözleri bizleri derinden üzmüştür. Kendisi de daha sonra hatasının farkına varmış ve özür dilemiştir. Biz, Fenerbahçe ailesi olarak bu talihsiz durumların bir daha yaşanmamasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin Avrupa’da 5 kulvarda yoluna devam ettiğini dile getiren Ergün, şunları söyledi:

“Fenerbahçe’miz UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Braga’yı sahasında 1-0 yenmiş ve tur için büyük bir avantaj elde etmiştir. Sadece futbolda değil, basketbol ve voleybolda da Avrupa’da yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu gurur sadece büyük Fenerbahçe ailesinin değil, tüm Türkiye’nindir. Farklı renklere gönül verenler, söz konusu Avrupa olduğunda tek bilek, tek yürek olur. Kaldı ki, Fenerbahçe hem ligde hem de Avrupa’da yoluna emin adımlarla devam ederken herkesin büyük takdirini kazanmıştır. Fenerbahçeli olmayabilirsiniz ancak Fenerbahçe’nin Avrupa’da yakaladığı bu başarıya en azından saygı duymanızı bekliyoruz, bizim saygı duyduğumuz gibi.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • İSMET (8 yıl önce)
    Ben bir sosyal demokrat FB'li olarak Veli Ağbaba'nın açıklamasına çok üzüldüm ve bundan sonra Veli Ağbaba'nın olduğu CHP!ye oy vermeyeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (8 yıl önce)
    Ben Beşiktaşlıyım ve CHP liyim.Fakat bu ükede en aydın ,bilinçli taraftarın FB olduğunu düşünüyorum. Basketbılda,,voleybol da,Futbolda Avrupa da bizi temsil eden tek takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Helal olsun kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (8 yıl önce)
    Veli Ağbaba'ya katılacağım hiç aklıma gelmezdi....
    0
    0
    Yanıtla