SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Gaziler Kitabı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği, Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi tarafından hazırlanan Malatyalı Gaziler kitabından bin 200 adet satın aldı.

Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Bayram Akdemir, derneğin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret ederek kitaptan takdim etti.

Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Bayram Akdemir, bu kitapta Malatyalı gazilerin savaş anılarının yer aldığını belirterek, "Bu kitapta vatan parçasının her karış toprağında ölümü hiçe sayarak, kanlarını akıtan, canlarını veren gazilerimizin anlattıklarını okuyacaksınız" şeklinde konuştu.

Muharip Gaziler Derneği'nin böyle bir kitap hazırlamasının çok önemli olduğunu ifade eden Vali Daşöz de, kitabın tüm insanların kütüphanesinde bulunması gerektiğini belirtti. Vali Daşöz, "Biz Valilik olarak bu kitaptan bin 200 adet alıp hediye edeceğiz. Bütün resmi kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarının da kitaptan alarak çalışanlara veya üyelerine hediye etmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız