SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyalı Gençler Uçuyor'

0
Güncellendi - 2015-12-31 18:48:06
'Malatyalı Gençler Uçuyor'
A- A+ PAYLAŞ

Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Barış Yılmaz, Genç MÜSİAD’ın İnönü Üniversitesinde, Üniversite Sanayi İş Birliği Topluluğu ÜSİT iş birliği ile düzenlediği ‘Malatyalı Gençler Uçuyor’ programında konuştu.

Genç MÜSİAD’ın vizyonu ve misyonu hakkında katılımcılara bilgiler veren Yılmaz, Genç, MÜSİAD’ın işbirliğinin yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle kurulmuş bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. Yılmaz, “Genç MÜSİAD, Toplumun kültür değerlerine ve ticaret ahlakına bağlı; Çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip; İlkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen mesleki birikimi ve çağdaş donanımıyla, iş adamı ya da üst seviyede yönetici olma istidadı taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platformudur” dedi.

Ülkenin kalkınma sürecinde gerekli iş gücü ve girişimci neslin yetişmesi için Genç MÜSİAD’ın önemli bir rol üstlendiğini söyleyen Yılmaz “Ülkemizin hem bugünü hem de yarını olan biz gençlere düşen görev kısa vadeli kazançların yerine ülkemize katma değer ve istihdam sağlayacak, uzun vadede büyük getirileri olan üretimler ve tasarımlar yapmaktır. Umarım ülke olarak 2023 hedeflerine ulaşabilmek için el ele verip çalışarak hem tasarlayan hem de üreten bir toplum oluruz. Bu hususta Genç MÜSİAD olarak üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız