SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Güreşçi Sakatlandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:13:15
Malatyalı Güreşçi Sakatlandı
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kulübü sporcusu olan Malatyalı Milli Güreşçi Samet Güzel’den kötü haber geldi. Romanya’da düzenlenen Uluslar arası Güreş Turnuvasına katılan Güzel’in en az 3 ay minderlere çıkamayacağı öğrenildi.

Kazandığı madalyalar ile 2015 yılına iyi bir başlangıç yapan Yıldız ve Genç Milli Güreşçiler, 08 –10 Mayıs tarihleri arasında Romanya’da düzenlenen uluslararası güreş turnuvalarında ülkemizi temsil etti. 3 gün boyunca Romanya’da kürsü mücadelesi veren Malatya’nın yetiştirdiği ender yeteneklerden olan Milli Güreşçi Samet Güzel’den kötü haber geldi. 

Yıldız Erkekler Grekoromen Güreş Milli Takımıyla Romanya’ya giden Güzel’in, turnuvada sakatlanarak döndüğü öğrenildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kulübü Sporcusu olan Güzel’in Romanya’da yapılan müsabakalarda sakatlandığı ve en az 3-4 ay tedavisinin süreceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız