SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı İşadamı Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:20:29
Malatyalı İşadamı Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ
Malatyalı işadamı İstanbul Hadımköy'de otosunun yakınında ölü olarak bulundu.
 
Olay, Milliyet Gazetesi'nde "İşadamının Sır Ölümü" başlığıyla yeraldı. Söz konusu haber şöyle:
 
"İstanbul Hadımköy'de TEM Otoyolu'nun kenarındaki ağaçlık alanda başından tek kurşunla vurulmuş halde bulunan kişinin işadamı Mehmet Aksoğan olduğu belirlendi. Turizm ve inşaat sektöründe şirketleri olan 2 çocuk babası 44 yaşındaki Aksoğan'ın ölümü şüpheli bulundu. Aksoğan'ın yanında henüz plakası bile alınmamış son model lüks otomobilinin durması dikkat çekti.
 
 TEM Otoyolu Edirne İstikameti Hadımköy Mevkii’nde yol kenarındaki ağaçlık alanda bir kişinin hareketsiz yattığını gören sürücüler durumu polise bildirdi.
 
Olay yerine gelen polis ekipleri, başından tek kurşunla vurulmuş işadamı Mehmet Aksoğan’ın cesediyle karşılaştı. Emniyet şeridinde park halinde olan plakası bile henüz alınmamış son model lüks aracın da Aksoğan’a ait olduğu belitlendi. Aksoğan’ın cesedinin bulunduğu alanın hemen yanında da mezarlık bulunması dikkat çekti.
 
Ölüm haberini alan Aksoğan’ın yakınları ve tanıdıkları olay yerine akın etti. Evli ve iki çocuk babası olduğu belirtilen 44 yaşındaki Aksoğan’ın turizm ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinin bulunduğu öğrenildi.
 
İş adamının cenazesi polis ve savcının incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. İş adamının ayak ucunda silah bulan polis ekipleri olayın intihar olabileceği ihtimali üzerinde duruyor."
 
FOTO: İHA- Milliyet

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız