SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı İşadamının Şirketlerine Kayyum

0
Güncellendi - 2016-07-28 18:50:25
Malatyalı İşadamının Şirketlerine Kayyum
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı işadamı Ali Akbulut'un şirketlerine kayyum atandığı bildirildi. Bir dönem Zaman Gazetesi'nin de imtiyaz sahibi olan Tecdeli Ali Akbulut, işadamı Ahmet Çalık'ın kız kardeşinin eşi.

Akbulut Şirketler Grubu'na kayyum atanmasına ilişkin olarak hurriyet.com.tr'de yayınlanan haber şöyle:

"Bünyesinde Ortadoğu Tekstil, Oden Enerji, Erfa Mühendislik gibi şirketlerin de bulunduğu Akbulut Grubu’na kayyum atandığı öğrenildi. Sulh Ceza Hakimliğinin verdiği karar doğrultusunda, kayyumlar şirket merkezine kısa süre önce ulaştı. Kayyum ataması yapılan Orta Doğu Tekstil, Bank Asya'nın da hissedarları arasındaydı.

Hurriyet.com.tr’nin edindiği bilgilere göre İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine, İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği kayyum ataması yaptı.Akbulut Grubu’na ait şirketlere kayyum atandı

Kayyum atanan şirketler şunlar: Ertur Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm San. ve Tic. A.Ş, Erfa Mühendislik Turizm İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş, Orta Doğu Tekstil Tic. San. A.Ş., Diyalog Müşteri Hizmetleri, ODEN Enerji Mühendislik A.Ş ve BJ Tekstil Tic.San. A.Ş.

BANK ASYA'NIN HİSSEDARIYDI

Ali Akbulut’un sahibi olduğu Akbulut Grubu’na ait şirketlere, ataması yapılan kayyumlar kısa süre önce ulaştı. Kayyum ataması yapılan şirketlerden Ortadoğu Tekstil ve BJ Tekstil, bir süre önce faaliyeti durdurulan Bank Asya’ya yüzde 7,15 oranında ortaktı.Akbulut Grubu’na ait şirketlere kayyum atandı

Şirketin sahibi Ali Akbulut’a ise ulaşılamadığı öğrenildi. Ali Akbulut, bir dönem de Zaman Gazetesi'nin imtiyaz sahibiydi."

hurriyet.com.tr'deki haberi aşağıdaki adresten ulaşarak okuyabilirsiniz:

http://www.hurriyet.com.tr/ali-akbulutun-sirketlerine-kayyum-atandi-40174291

Arşiv Fotoğraf: Ali Akbulut (Google)

hurriyet.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kamil (7 yıl önce)
    darısı tüm cemaatlere olur inşallah ülkemde cemaat tarikat ve şeyh yapılanmasına karşıyım şucu bucu değilde vatan sever olmak çokmu zor
    0
    0
    Yanıtla