SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı İşadamlarına Çağrı..

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, özelleştirme ile ilgili süreci hakkında bilgi verdiği Vagon Onarım Fabrikası konusunda ÖİB ve Maliye arasında özelleştirme konusunda görüş birliğine varıldığını belirterek, bu tesisin Malatya'daki işadamları ve sanayiciler tarafından satın alınması çağrısında bulundu.

Ölmeztoprak, yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

"3 Kasım 2002 tarihinden bu yana muhterem hemşerilerimizin verdiği vekalet çerçevesinde Yüce Mecliste ifa ettiğimiz yasama görevi ve Kıymetli hemşerilerimizin problemleri ile ilgili olarak bizzat ilgili merciler nezdinde takip ederek sonuçlandırdığımız işler dışında, Malatya’mız ve İlçelerinin, genel problemlerinin çözümü konusundaki çalışmalarımız, ilgili Bakanlıklar düzeyinde aralıksız sürdürülmektedir.

Özelleştirme Kapsam ve Programına alınan Malatya Vagon Onarım Fabrikasının özelleştirmeye hazırlık aşamasında Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü arasında özelleştirme konusunda görüş birliğine varılmıştır. Bu aşamadan sonra Malatya Vagon Onarım Fabrikası özelleştirme işlemleri sürdürülecektir. İlimiz sanayicileri ve iş adamlarının bu tesisi sahiplenmeleri ve yapılacak ihalelerde bu tesisi satın alarak MALATYA’MIZA kazandırmaları hem üretim hem de istihdam açısından ilimiz ekonomik ve sosyal hayatına çok önemli katkılar sağlayacaktır. Konunun bundan sonraki aşamaları da ilgili merciler nezdinde bizzat takip edilerek kamuoyumuz bilgilendirilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız