SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı İşadamlarının Hindistan Gezisi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı bir grup işadamının Hindistan'a düzenlediği ticari gezinin son derece yararlı geçtiği belirtildi.

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) üyesi 15 kişilik bir grup işadamının Yeni Delhi'ye düzenlediği ticari geziyle ilgili bilgi veren kafile başkanı Muzaffer Erşan, 4 gün süren turistik ve ticari gezide, Hindistan Türkiye Büyükelçisi Hasan Göğüş, Ticari Müşavir İbrahim Eriş ve Hindistan Ticaret ve Endüstri Odası (FİCCİ) üyesi işadamlarıyla görüştüklerini belirtti. Malatya kayısısının dünya pazarında çok büyük bir payı olduğunu söyleyen Muzaffer Erşan, pazarı daha da genişletmek istediklerini söyledi.

Hindistan'a kayısı ve kuruyemiş ticaretine başlayacaklarını belirten Erşan, gezinin ardından Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu'nu ziyaret ederek gezi hakkında bilgi verdiklerini ifade etti. Hindistan'ın 1 milyara yakın nüfusuyla kayısı için iyi bir pazar olduğunu belirten Erşan, gezinin çok iyi geçtiğini ve iş bağlantısı yaptıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız