SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı İşçi Kaza Kurbanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:41:04
Malatyalı İşçi Kaza Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Karayolları Malatya  2 No'lu Satıh Kaplama ŞEfliği'nin Şantiyesi'nde kürekçi olarak çalışan 51 yaşındaki Aydın Akgül, Besni- Araban karayolundaki çalışmalar sırasında otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Adıyaman bölgesinde çalışan Malatya ekibinde görev alan Akgül'e, yolda çalışma yaptığı sırada Osman Önder yönetiminde bulunan 02 DA 768 plakalı özel otomobil çarptı. Ağır yaralanan ve ilk müdahalesi Besni Devlet Hastanesi'nde yapılan Aydın Akgül, sevkedildiği Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.

30 Mart seçimlerinde Battalgazi İlçe Belediye Meclisi üyeliğine CHP'den aday olan ancak seçilemeyen 2 çocuk babası Aydın Akgül'ün cenazesi Malatya'ya getirildi ve Şehir Mezarlığı'nda; Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ile Şube Müdürlüğü yöneticileri ve çalışanları, CHP İl Başkanı Enver Kiraz'ın da katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız