SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Karatecilerden 13 Madalya

0
Güncellendi - 2018-03-20 00:27:39
Malatyalı Karatecilerden 13 Madalya
A- A+ PAYLAŞ

Okullar Arası Gençler Karate Grup Müsabakalarına katılan Malatyalı sporcular 3 altın, 3 gümüş, 7 bronz madalya olmak üzere toplamda 13 madalya ile yarı finale katılma hakkı kazandılar.

Okullar Arası Gençler Karate Grup Müsabakaları 17-18 Mart tarihlerinde Rize'de 21 ilden sporcuların katılımıyla gerçekleştirildi. Malatya'dan yarışmaya katılan sporcular 3 altın, 3 gümüş, 7 bronz madalya kazandı. Toplamda 13 madalya kazanan sporcular, yarı finale katılma hakkını elde etti.

Antrenör Zeki Uygur idaresinde yarışmalara katılan sporcuların elde ettikleri dereceler şöyle:

Birinciler

Fatma Uygur-Altın madalya (Kumite)

Zeynep Şevval Sinan-Altın madalya (Kumite)

Ayberk Kökçü-Altın madalya (Kumite)

İkinciler

Mihriban Şahin-Gümüş madalya (Kumite)

Kerem Yurtseven-Gümüş Madalya (Kumite)

Vahit Deliktaş-Gümüş madalya (Kumite)

Üçüncüler

Seher Akdağ-Bronz madalya (Kumite)

Merve Han-2 Bronz madalya (Kata ve Kumite)

Zeynep Kılıçsız-Bronz madalya (Kumite)

Rabia Aysundu-Bronz madalya (Kumite)

Gökçe Karaköse-Bronz Madalya (Kumite)

Murat Güzel-Bronz Madalya (Kumite).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız