SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Kaymakam Vekili

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:13:03
Malatyalı Kaymakam Vekili
A- A+ PAYLAŞ

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Kaymakam Vekilliği'ne atanan Eyüp Kaykaç, görevine başladı. 

Bilecik Üniversite'sinin yetiştirdiği ilk kaymakam olarak Bilecik ili Pazaryeri ilçesine atanan Kaykaç, kendisini bir kaymakam olarak değil Bilecik'in öz evladı olarak görülmesini istedi. Kaymakam Vekili Bekir Çelik'in 8 aylık görev süresinin dolması nedeniyle boşalan göreve atanan Kaykaç, yaptığı açıklamada, yüksek öğrenimini yaptığı Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Kaykaç, "2007 ile 2010 yılları arasında 3 yıl Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde eğitim aldım. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin çıkardığı ilk kaymakamım. Bu nedenle sorumluluğum 2 kat daha artıyor. Beni bir kaymakam olarak değil de Bilecik'in öz evladı olarak görsünler. Ben o şekilde görüyorum. Sayın rektörümüz Azmi bey ve Bilecik Belediye Başkanımız Selim beyin destekleri ile Pazaryeri ilçemizde güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum. Bilecik'te yetişmem ve eğitim almam hasebiyle bu emeğin hakkını vermem, ahde vefamı göstermem gerekiyor. Ayrıca Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin çıkardığı ilk kaymakam olmam nedeniyle yapacağım başarılı çalışmalarla üniversitemizin ismini daha fazla duyurmam gerektiğinin bilincindeyim" dedi.

Kaykaç, 1987 yılında Malatya Darende'de doğdu. 2007-2010 yılları arasında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü başarıyla tamamladı. Ardından ilk olarak Maliye Bakanlığında vergi müfettişliği görevinde bulundu. 2011 yılı Ocak ayında ilk kaymakam adaylığını Mersin'de yaptı. Daha sonra Edirne Uzunköprü de stajerliğini tamamlayan Kaykaç, Manisa Selendi Kaymakam Vekilliği görevinde atandı. 2011 yılında 1 yıl süreyle yurtdışı yabancı dil eğitimini tamamlayan Kaykaç, daha sonra Beypazarı ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Son olarak da geçtiğimiz gün Pazaryeri Kaymakam vekilliği görevine atandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız