SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Kaymakam

A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep'in Araban ilçesi Kaymakam Vekili Nejdet Özdemir görevine başladı.

Malatya'nın Akçadağ ilçesi doğumlu olan , Özdemir yaptığı açıklamada, "Görev sürem içerisinde ilçeye en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Yaşanan sorunların çözümü noktasında önümüzdeki günlerde ilçeyi tanımak ve sorunlarını yerinde görüp çözüm üretmek için köy gezilerine başlayacağım" dedi.

Özdemir, ilçeye bağlı köylerde altyapı sorunlarının büyük ölçüde tamamlanmış durumda olduğunu belirterek, "İlçeye bağlı 39 köyün 33'ünde kanalizasyon çalışmaları tamamlanmış. 33 köyümüzün 3'ünde kilit taşı döşeme çalışması bitmiş. Diğer 30 köyümüzde de önümüzdeki aylarda kilit taşı döşeme çalışmamız başlayacak. Kanalizasyonu bulunmayan 6 köyümüzde de kanalizasyon kazı çalışması başlatılması için yapılan çalışmalar sürüyor" diye konuştu.

Kanalizasyonsuz 6 köyde çalışmaların başlatılacağını dile getiren Özdemir, "Görev sürem içerisinde ilçeye bağlı tüm köylerin altyapı sorunlarının tamamen çözülmesi noktasında çalışmalarıma hemen başlayacağım" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız