SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Kaymakama Sitem

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, Ankara takımlarından Beypazarı Şekerspor ile Cumartesi günü 13.30'da sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Vedat İnceefe yönetiminde çalışan Sarı-siyahlı takımda sakat ya da cezalı bulunmadığı kaydedildi.

Öte yandan takımın teknik patronu Vedat İnceefe, basın mensuplarının sorularını cevapladı. İnceefe, Gebzespor karşılaşmasına alınan beraberlikle avantajı büyük ölçüde kaybettiklerini söyledi. Gebzespor karşılaşmasının ilk yarısında rezil bir futbol oynadıklarını savunan İnceefe, "Gebzespor maçı bizim için önemliydi. Ancak beklemediğimiz bir saha vardı. Ama rakipte sonuçta o sahada mücadele etti. Maçın ilk yarısında tabiri caizse rezil bir futbol oynadık. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle topu rakip sahaya yığdık ama bu kadar bariz hataların olduğu yerde bir puan bile sevindirici geliyor. Ligin sonundaki bir takım. 3-4 tane tecrübeli futbolcuları var. Takım ağırlıklı gençlerden oluşuyor. Şimdi futbolcularımız bunları biliyordu. Ama ilk yarıyı biraz hafife aldılar. Problemi de zaten orada yaşadık" dedi.

Maçtan bir gece önce Malatyalı bir kaymakamın takımı ziyarete geldiğini kaydeden İnceefe, "Maçtan bir gece önce Malatyalı bir kaymakamımız bize geliyor. Bize gelmeden öncede onlara bir mangal partisi yapıyor. Aslında problem burada başlıyor. Malatyalı bir kaymakamımız bize nezaket ziyaretinde bulunuyor ama amacı takımın moral ve motivasyonuna bakmak. Neyse bunlar olacak. Bunlarda problem yok ama bizim sahaya çıkıp, iyi mücadele etmemiz lazım. Maçın ikinci yarısı iyi oynadık, iyi de pozisyonlar yakaladık. 3-4 tane 90 artıdan sonra yakaladığımız pozisyonlar var. Bunları değerlendiremedik. Maçtan sonrada rakip takımın hocasını tebrik ederek, genç oyuncuların iyi oynadığını söyledim. Ama bizim arkadaşlarımızı tebrik etmedim. Yapacak bir şey yok. Geriye dönüp, bakamıyorsunuz. Önümüzde Beypazarı Şekerspor maçı var. İyi bir mücadele olacak. En azından bizim iyi mücadele etmemiz lazım. Maçı kazanma adına elimizden geleni yaparak, devre arasında 24 puanla girmek istiyoruz" diye konuştu.

İnceefe, transferin netlik kazanmadığını ifade ederek, "Transfer netleşmedi çünkü futbolcuların kulüpleriyle sözleşmeleri var. Problemli futbolcular var. Bunların içinden alabileceğimiz en iyi futbolcuyu alıp, takıma monte etmeyi amaçlıyoruz. Bu bağlamda şu futbolcu oldu, şu futbolcu olmadı diye bir şey diyemem. Ama görüşmelerimiz hala devam ediyor. Belirlediğimiz futbolcular var ama netleşmedi" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız