SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Kaymakamdan Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:04:46
Malatyalı Kaymakamdan Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi’yi ziyaret etti. 

Aslen Battalgazi ilçesi, Kuluşağı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve ailesi Malatya’da ikamet eden Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, kendilerine ait 40 dekar tarım arazisinde yetiştiricilik yapmak için Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi’den bilgi aldı. Malatya'nın tarım ve hayvancılığının gelişmelerini dışarından takip ettiklerini söyleyen Budan, "Son yıllarda gözlemlediğimiz kadarıyla Malatya üretim anlamında çok yol kat etti. Bende kendim ve aileme ait olan arazide üretim yapmak için İl Müdürümüzle istişarelerde bulunmak üzere kendilerini ziyaret ettim. Her üreticimize yardımcı oldukları gibi bana da her konuda yardımcı olacaklarını söylediler. Amacımız üretim yaparak gerek aile ve gerekse ülke ekonomisine katkı sağlamaktır" dedi.

İl Müdürü Ali Selvi ise, "Bizleri ziyaret ederek arazilerinde yetiştirmek istedikleri ürünler hakkında bilgi almak istediklerini söylediler. Kaymakam Bey'in tarımın içerisinden gelen biri olduğunu biliyoruz. Besilik hayvan yetiştiriciliği yapmak için de müracaatlarının olduğunu belirttiler. Kurum olarak herkese kapımız açık ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız