SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Mahkum, Vali'ye Dert Yandı

A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Bayramı nedeniyle kurumlara bayram ziyaretinde bulunan protokol üyeleri, Açık Cezaevi'nde ilginç bir diyaloga şahit oldu.

Vali Ramazan Sodan ve beraberindeki protokol üyeleri bayram ziyaretleri kapsamında Adıyaman Açık Ceza ve İnfaz Kurumunda bulunan hükümlüleri ziyaret etti. Hükümlülerin bayramlarını kutlayan Vali Ramazan Sodan'ın konuşmasının ardından yanına yaklaşan Vahap Avşar adına yaşlı mahkum, '12 yıldır boş yere yattım' diyerek dert yandı.

Kendisinin 12 yıldır faili meçhul bir cinayet uğruna yattığını dile getiren Malatyalı Vahap Avşar, "Ben 12 yıldır yatıyorum ve yılda ancak bir kez izin alabiliyorum. Yılda bir gün izin alabiliyorum ama o da burnumdan geliyor. Adam gasp ederek, cinayet işleyerek içeri giren 3 yıllık mahkumlar yılda 3 kez izin alabiliyor. Bu adaletsizliğin giderilmesi lazım. 12 yıldır suçsuz yere yatıyorum, dışarı çıkınca suç işlemekten korkuyorum" dedi.
Gözyaşlarına hakim olmaya çalışan yaşlı adam konuşmakta güçlük çekerken, protokol üyeleri her insanın nasıl engelli adayı olduğu biliniyorsa, mahkum adayı da olabileceğini ima etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız