SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Memurun İntiharı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:45:15
Malatyalı Memurun İntiharı
A- A+ PAYLAŞ

Erzincan’da görev yapan Malatyalı infaz koruma memuru, girdiği bunalım sonucu evinin banyosunda kendisini asarak intihar etti. Genç memurun cenazesi, Erzincan'dan Akçadağ'a getirilerek, burada toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, 7 Temmuz 2013 tarihinde Gamze C. ile evlenen Can Güven C. (31) Mimar Sinan Mahallesi İçtaş konutlarında bulunan evinde 23 Nisan 2015 tarihinde, eşinin evde bulunmadığı sırada, henüz bilinmeyen bir sebeple bunalıma girip, banyoda kendini asarak intihar etti.

İntihardan kısa süre sonra evine dönen Gamze C., eşini banyoda asılı olarak bulması üzerine sinir krizi geçirdi. Olaydan haberdar olan çiftin komşuları durumu polis ve 112 Acil sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen Can Güven C., Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmek üzere konulduğu ambulansta hayatını kaybetti. Cenaze, yapılacak olan otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Cenaze, daha sonra Malatya'nın Akçadağ ilçesine gönderildi ve burada toprağa verildi.

Öte yandan Can Güven C.’nin yaklaşık olarak 4 yıldır infaz koruma memuru olarak Erzincan’da görev yaptığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız