SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Müdürün Vefatı

A- A+ PAYLAŞ

TOKAT/ MALATYA- Mahalli İdareler Müdürü olarak görev yaptığı Malatya'dan 2004 yılında Tokat Valiliği Mahalli İdareler Müdürlüğü görevine atanan 52 yaşındaki Mehmet İzci, Tokat'ta bugün görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. İzci'nin cenazesi Çarşamba günü Malatya'ya getirilecek. Bu arada, Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen'in ablasının da Mersin'de vefat ettiği bildirildi.

GÖREV BAŞINDA İKEN..
Edinilen bilgiye göre, saat 11.00 sıralarında Tokat Valiliği'nde görevi başında aniden rahatsızlanarak makam odasında yere yığılan Mehmet İzci'ye olay yerine çağırılan 112 Ambulans Servisi ekipleri müdahale etti. Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İzci, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İzci'nin bir süre önce anjiyo olduğu öğrenildi.

Vali Erdoğan Gürbüz, hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı. Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Gürbüz, "Çalışkan arkadaşımız bugün görevi başında kalp durması neticesinde hakkın rahmetine kavuşmuştur. Acımız, üzüntümüz, sonsuz. Yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Mahalli İdareler Müdürü 52 yaşındaki Mehmet İzci'nin, ailesi ve çocuklarının doğum yeri olan Malatya'da ikamet ettiği kaydedildi. İzci'nin cenazesi yarın (27 Aralık 2006) tarihinde Tokat Valiliği önünde düzenlenecek törenin ardından memleketi olan Malatya'ya gönderilecek.

Malatya Valiliği'nin eski Özel Kalem Müdürlerinden Tahsin Baysal'ın da kayınbiraderi olan İzci, 13 Eylül 1954 tarihinde Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Hıroğlu Mahallesinde doğmuştu. 21 Ocak 1980 Tarihinde Malatya Valiliğinde memuriyete başlayan İzci, Malatya Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürü iken atandığı Tokat İl Mahalli İdareler Müdürlüğü görevine 10 Mayıs 2004 tarihinde başlamıştı. İzci, evli ve 3 çocuk babasıydı.

İzci'nin cenazesinin, Çarşamba günü öğleden sonra Malatya'ya getirileceği ve Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

ÖZMEN'İN ABLASI..
Öte yandan Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen'in, Mersin'de oturan ablası Zeynep Omuztaş'ın da vefat ettiği bildirildi.

5 çocuk annesi olan 62 yaşındaki Omuztaş'ın cenazesinin Mersin'de toprağa verileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız