SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Mühendis Cinayet Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

İzmir'de, geçen hafta işlenen bir cinayet, polise yapılan bir kayıp ihbarının değerlendirilmesi üzerine aydınlatıldı. Malatyalı Harita Mühendisi İsmail Ünver'in cinayete kurban gittiği saptandı. İsmail Ünver'in, fotoğrafçı Mustafa Ünver'in kardeşi, fotoğrafçı Ahmet Ünver'in de ağabeyi olduğu bildirildi.

KAYIP BAŞVURUSU..
Eşi İsmail Ünver'in kayıp olduğunu polise bildiren Neriman Çiğdem Ünver, bir hafta sonra eşinin öldürüldüğünü öğrendi. Öldürülen İsmail Ünver'in Menemen'de bir mezarlığa gömüldüğü ortaya çıktı.

Foça ilçesi Atatürk Mahallesi'nde yaşayan Neriman Çiğdem Ünver, 27 Şubat'ta polise başvurarak harita mühendisliği yapan 47 yaşındaki eşi İsmail Ünver'in kayıp olduğu ihbarını yaptı.

İhbar üzerine araştırma başlatan polis, Ünver'in aracını Karşıyaka'da boş bir arsada kapıları kilitli ve terk edilmiş vaziyette buldu. Aracın bagajında kan izleri bulan polis, araştırmalarını derinleştirerek kayıp olarak aranan İsmail Ünver'in önceden kiracıları olan C.Ö. (29) ve kardeşi A.Ö. (25) ile husumeti bulunduğu bilgisine ulaştı ve her iki şahsı da dün gece saat 22:30 sıralarında gözaltına aldı.

Cinayetle ilgili yakalanan A.Ö. polise verdiği ifadede, 26 Şubat'ta Eski Foça ile Yeni Foça arasında bulunan bir tatil köyü yakınında İsmail Ünver'i boğazından bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

A.Ö., cinayeti işledikten sonra Ünver'in cesedini maktülün kendi otomobilinin bagajına koyarak İzmir-Menemen Türkeli beldesi Yıldırım Mahallesi Mezarlık mevkiinde yol kenarında bir mezarlığın yanına gömdüğünü söyledi.

Bu ifade doğrultusunda şahısla birlikte olay yerine giden polis, belediye görevlilerine mezarı kazdırarak İsmail Ünver'in cesedine ulaştı. Cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi.

TOPRAĞA VERİLDİ..
Mühendis İsmail Ünver'in Malatya'daki fotoğrafçı ağabeyi ile kardeşinin, kayıp haberi üzerine birkaç gündür İzmir'de oldukları, araştırmalara katıldıkları bildirildi.

İsmail Ünver'in cenazesinin Foça'da toprağa verildiği haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız