SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Öğrenciler Başakşehir Antrenmanında

0
Güncellendi - 2019-03-30 02:18:21
Malatyalı Öğrenciler Başakşehir Antrenmanında
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Platformu, futbolda şiddet ve küfür olaylarına farkındalık oluşturmak amacıyla Fenerbahçe’nin ardından Medipol Başakşehir'i ziyaret etti.

Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir’i antrenman yaptığı tesislerinde ziyaret eden Malatyalı Üniversite Öğrencileri Platformu, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile futbolcu Arda Turan’a çiçek verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, “Malatyalı Üniversite Öğrencilerimizin futbolda şiddet ve küfür olaylarına farkındalık oluşturmak amacıyla kulübümüze gerçekleştirdikleri bu ziyaret hakikaten oldukça önemli. Gençlerimizin toplumsal anlamda bu kadar önemli bir olaya bu şekilde dikkat çekmeleri bizleri de memnun etti. Onları tesislerimizde ağırladığımız için çok mutlu oldum. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerken, bu tür toplumsal duyarlılıklarının artarak devamını diliyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız