SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyalı Olduğunu Söylemişti'

A- A+ PAYLAŞ

Boğaziçi Köprüsü'nde taksiden inen bir kişi, denize atlayarak intihar etti. Şahsın, taksi şoförüne Malatyalı olduğunu söylediği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'ndan taksiye binerek şoföre Kadıköy'e gitmek istediğini söyleyen bir kişi, Boğaziçi Köprüsü'nde durdurduğu araçtan inip, korkulukları aşarak köprüden atladı.

Deniz polisi, olayın ardından arama çalışması başlattı.

Çengelköy Polis Merkezinde ifadesine başvurulan taksi sürücüsünün, adının "Metin" olduğunu söyleyen müşterinin, 2 gün önce trafik kazası yaptığını ve bu yüzden ailesiyle sorunlar yaşadığını anlattığını kaydettiği öğrenildi.

Taksicinin, Malatyalı olduğunu söyleyen 25-26 yaşlarındaki bu kişinin, iki gündür evine gitmediğini söyleyerek, kendisini Kadıköy'deki kız arkadaşına götürmesini istediğini ifade ettiği ve "Köprüde midesinin bulandığını söyleyerek taksiyi durdurdu. Daha sonra da koşarak korkulukları aşıp atladı" dediği kaydedildi.

DİĞER OLAYLAR..
Zaviye Mahallesi’nde oturan 17 yaşlarındaki E.Ö. adlı kız öğrenci, derslerinin zorluğu ve başarılı olamayacağı korkusu ile bunalıma girdi ve fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı. E.Ö. Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

18 yaşlarındaki F.K. adlı kızın da, 4 yıl önce vefat eden annesi aklına gelince kendisini kötü hissettiği ve fazla miktarda hap yutunca zehirlendiği ve Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.

26 yaşındaki U.E. adlı gencin de, işsizlik dolayısıyla bunalıma girdiği ve Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi’ndeki evinde fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı belirtildi.

Niyazi Mısri Caddesi’nde oturan 33 yaşındaki S.D. adlı kadının, eşi ile tartıştıktan sonra 30 adet hap yutup intihar etmek istediği ve TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız