SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Oyuncunun Şikayeti!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Malatyalı oyuncularından Mehmet Albayrak'ın alacağının ödenmediği gerekçesiyle, 2011'e kadar sözleşmesi bulunan sarı kırmızılı kulübü Futbol Federasyonu'na şikayet ettiği bildirildi. 21 yaşındaki futbolcu, 112 bin YTL tutarındaki alacaklarının ödenmemesi nedeniyle bu yola başvurmak zorunda kaldığını söylerken, kulüp başkanı Haşim Karadağ tepki gösterdi. Bu arada Albayrak'ın Gençlerbirliği Oftaş'la görüştüğü öne sürüldü.

"BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİM.."
Malatyaspor'un alacaklarını ödemediği için federasyona başvurduğunu belirten Mehmet Albayrak, TV Malatya'ya yaptığı açıklamada, "Ben de böyle olmasını istemezdim. Ama sonuçta profesyonel bir futbolcuyum. Alacaklarımın ödenmesi için tüm girişimlerde bulundum. Sonuç çıkmayınca Futbol Federasyonuna başvurmak durumunda kaldım. Alacağım para 112 bin YTL. Ayrıca sezon başından beri peşinatlarım da ödenmemişti. Ben de hakkımı aramaya başladım.”dedi.

KARADAĞ'IN TEPKİSİ..
Kulüp Başkanı Karadağ da, Mehmet Albayrak'a tepki gösterdi ve "Mehmet'in bu tavrı bizleri derinden üzmüştür. Kendisi Malatyalı bir futbolcu. Yönetim olarak bu futbolcunun en iyi yerlere gitmesi için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Oynadığı maçlarda ağır eleştiri almasına rağmen yine de sahip çıkarak arkasında olduk. Ancak bu oyuncumuz hiç beklemediğimiz bir şekilde hareket ederek Malatyaspor Kulübü'nü federasyona şikayet etmiştir. Yönetim kurulu olarak da gerekenleri yapacağız." diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız