SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Polis Memuru Şehit..

A- A+ PAYLAŞ

Erzurum'da dün akşam saatlerinde 2 grup arasında meydana gelen silahlı, bıçaklı kavgaya müdahale ederken kavgacıların kurşununa hedef olan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederek 32 yaşında şehit olan Malatyalı polis memuru Cemil Ökke için Emniyet Müdürlüğü'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze, düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere Malatya'ya gönderildi.

ERZURUM'DAKİ TÖREN..
Gözyaşlarının sel olup aktığı törende, şehit polisin ölmeden önce 2 yaşındaki kızına yazdığı hayat şiiri, bütün herkesi duygulandırırken, şehit polisin kardeşi 9. Kolordu Komutanı ve Emniyet Müdürü'nden katillerin bulunması istedi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü binası önünde bugün düzenlenen törene, Vali Celalettin Güvenç ve 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Hayri Kıvrıkoğlu'nun yanı sıra meslektaşları, aile ve yakınları katıldı. Türk bayrağına sarılı tabutun tören alanına gelmesiyle birlikte duygulu anlar yaşandı.

Törende güçlükte durabilen Şehit Polis memuru Cemil Ökke'nin 8 aylık hamile eşi Hanife Ökke acıya fazla dayanamayıp bir süre sonra baygınlık geçirdi. 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Hayri Kıvrıkoğlu'nun aile yakınlarına taziyesi sırasında ise Şehit Polis Memuru Cemil Ökke'nin küçük kardeşi Cumali Ökke ve kayınpederi Osman Altunkaya, olayın aydınlatılmasını istedi.

AĞLATAN ŞİİR..
Öte yandan, Şehit Polis Memuru Cemil Ökke'nin 2 yaşındaki kızına ölmeden bir hafta önce yazdığı hayat şiiri ise katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Emniyet Amiri Recai Ergun da konuşmasında, şehit polis memuru Ökke'nin eşyaları arasından kızı için yazdığı bir de şiir çıktığını söyledi.

Şiiri okuyan Ergun gözyaşlarına hakim olamazken, cenazeye katılan bazı vatandaşların da ağladıkları dikkati çekti.

Şehit memur Ökke'nin 2 yaşındaki kızı Zeynep'e olan sevgisini 2 yıl önce yazdığı şu satırlarla dile getirdiği görüldü:

“Ziyan mı olur senden döktüğüm göz yaşlarım
Emin ol doğumunla hayata yeniden başlarım
Yalnız sana değil seni yaratana taparım
Nur yüzünde karanlıktan aydınlığa çıkarım
En güzel kelimeler seni anlatmaya yetmez
Polis Cemil'in sana olan sevgisi ölene kadar bitmez.”

Ailesi Malatya merkez Fırat Mahallesi'nde oturan Cemil Ökke'nin amcası Abdullah Ökke, 5 yıl önce Erzincan Polis Okulu'ndan mezun olduktan sonra Adapazarı'nda görev yapan yeğeninin daha sonra Erzurum'a tayininin çıktığını söyledi. Altunkaya ve Ökke ailelerinin büyük üzüntü içinde oldukları görüldü.

Şehit polis memurunun cenazesinin akşama doğru Malatya'ya ulaştığı ve morga konulduğu, Perşembe günü saat 09.00'da Şehir Mezarlığı Şehitliği'nde toprağa verileceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız