SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Polis Şehit Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:28:30
Malatyalı Polis Şehit Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda Malatyalı Polis Memuru Serdal Toprak şehit oldu.

Siverek-Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Sanayi Sitesi arkasında akşam saatlerinde 63 A 84407 resmi plakalı trafik polis otosunu PKK’lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe tutması sonucu Malatyalı Polis Memuru Serdal Toprak  ve arkadaşı Sinan Şengül ise ağır yaralandı. Serdal Toprak, kaldırıldığı Siverek Devlet Hastanesi'nde öldü.

Doğanşehir ilçe nüfusuna kayıtlı olan Şehit Polis Memuru Serdal Toprak’ın baba evinin Doğanşehir’in Karşıyaka Mahallesi'nde olduğu bildirildi. 

Şehit Toprak’ın baba evinin bulunduğu Doğanşehir ilçesinde acı haberi Kaymakam Memiş İnan acılı aileye iletti. Acı haberi alan şehidin babası Bekir, annesi Zahide Toprak ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Burcu Toprak ile evli olduğu ve 4 yaşında bir çocuğunun bulunduğu öğrenilen Serdal Toprak’ın baba evine Türk bayrağı asıldı. 

CENAZESİ MORGA KONULDU..

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Serdal Toprak’ın cenazesi Şanlıurfa Adli Tıp Morguna konuldu. 

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde polis otosuna uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Serdal Toprak’ın cenazesi, Siverek Devlet Hastanesi Morgundan alınarak kara yoluyla Şanlıurfa Adli Tıp Morguna götürüldü. Cenazeyi morgun önünde bekleyen meslektaşları omuzlayarak araçtan indirdi. Cenazenin  otopsinin ardından  Salı sabahı 09.30’da Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenecek olan resmi törenden sonra Malatya'yagönderileceği öğrenildi.

Şehit polis memuru Salı günü Doğanşehir'de toprağa verilecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız